Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: ProPhoto opinie

Domyślnie

a jak to ustawic i gdzie? w ustawieniach wordpress czy serwera?

Domyślnie

W ustawieniach serwera, a jak, to niech madrzejsi ode mnie napisza
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Tutaj masz opis jak zmieniać prawa plików lub folderów KLIK
    “If debugging is the process of removing software bugs, then programming must be the process of putting them in.”
    Edsger Dijkstra

Domyślnie

A czy ktoś mi może pomóc jak ustawić w prophoto aby na stronie głównej było jedno zdjęcie a dopiero od niego przechodziło się do następnej strony gdzie jest więcej zdjęć.Nie mogę do tego dojść.

Domyślnie

Nie wiem czy o to Ci dokladnie chodzi - Ustawienia -> Wyswietlanie -> Statyczna strona. Wczesniej musisz miec zdefiniowana jakas strone w dziale menu "Strony".

Tak btw, jakis czas temu wyszlo ProPhoto 3.0 - uzywa ktos tego cuda? U mnie oba blogi smigaja na 2.0, ale widzialem kilka interesujacych 'ficzerow' w nowej wersji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez j_szczygiel Zobacz posta
    Nie wiem czy o to Ci dokladnie chodzi - Ustawienia -> Wyswietlanie -> Statyczna strona. Wczesniej musisz miec zdefiniowana jakas strone w dziale menu "Strony".

Tak btw, jakis czas temu wyszlo ProPhoto 3.0 - uzywa ktos tego cuda? U mnie oba blogi smigaja na 2.0, ale widzialem kilka interesujacych 'ficzerow' w nowej wersji
    Ja od jakiegoś czasu używam trójki, warto przejść, wszystko jest lepiej dopracowane, rozszerzone ogólnie na plus
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

O, dzieki To teraz juz wiem, ktory blog z 3.0 moge zobaczyc Czy w nowej wersji mozna wrzucac zdjecia do header`a o takiej wysokosci jak u Ciebie, czy wymaga to kombinacji w kodzie? W 2.0 nie widzialem takiej opcji, a chetnie wrzucilbym cos wysokiego (u mnie wyglada to tak www.studyjne.com/blog).

Domyślnie

O, dzieki To teraz juz wiem, ktory blog z 3.0 moge zobaczyc Czy w nowej wersji mozna wrzucac zdjecia do header`a o takiej wysokosci jak u Ciebie, czy wymaga to kombinacji w kodzie? W 2.0 nie widzialem takiej opcji, a chetnie wrzucilbym cos wysokiego (u mnie wyglada to tak www.studyjne.com/blog).
    Widzę że można wrzucić, po starej dwójce miałem jeszcze pozostałość wpis w CSS na wysokość header, widzę jednak że problemu w trójce z tym nie ma, przynajmniej u mnie
    Zresztą w dwójce robi się to banalnie, dwie linijki wpisu na wysokość headera, nie trzeba tego wpisywać manualnie w kod, można skorzystać z okienka Custom CSS znajdującego się w Apperance -> Settings -> Advanced
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

Nie to nie o to chodzi.Chodzi mi o jedno zdjęcie w poście na stronie głównej a reszta zdjęć w podstronie.Dalej z tym walczę i nie mogę do tego dojść Ale dzięki za pomoc.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów