Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Wątek: ProPhoto opinie

Domyślnie

Znajomość języków jest potrzebna do ewentualnej zmiany w skórce. Dodawanie postów, stron i prosta edycja dostępna jest z bardzo prostego w obsłudze panelu. W Internecie znajdziesz od groma poradników jak zainstalować wordpressa krok po kroku, są też filmy na youtube. Życzę powodzenia!

Domyślnie

wiem, mam serwer z mysql i php. ale nie moge za cholere zainstalowac tego wordpressa.. ech

Domyślnie

eee no co Ty, musisz tylko wpisać nazwę bazy, użytkownika, i hasło do wp-config i wrzucić go na serwer. Jeśli masz problemy to pisz, pomożemy
    opis w fazie przygotowań ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d3mane Zobacz posta
    wiem, mam serwer z mysql i php. ale nie moge za cholere zainstalowac tego wordpressa.. ech
    Napisz co za błędy Ci wyskakują podczas instalacji a może uda nam się pomóc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piwkoo Zobacz posta
    eee no co Ty, musisz tylko wpisać nazwę bazy, użytkownika, i hasło do wp-config i wrzucić go na serwer. Jeśli masz problemy to pisz, pomożemy
    to wpisuję, ale wymagane jest jezcze pole nazwa hostu mysql - o co cho?

Domyślnie

Adres hosta masz podany przy zakladaniu bazy na hostingu (serwerze).

Domyślnie

tzw ftphost?

Domyślnie

przeważnie jest to localhost jesli to nie pomoże to docxxx napisał gdzie szukać tej nazwy

Domyślnie

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/andzikm/domains/andrzejmirek.pdg.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/andzikm/domains/andrzejmirek.pdg.pl/public_html/wp-includes/functions.php on line 2808
    Error establishing a database connection

ugh!
    Ostatnio edytowane przez d3mane ; 25-10-2010 o 22:49

Domyślnie

niech zgadnę, używasz notatnika do edycji pliku?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów