Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qlka2 Zobacz posta
    A jeżeli chodzi o współpracę z i-TTL to nie ma różnicy? Czy może któraś jest nowsza i bardziej dopracowana?
    Mi wychodzi ż 44 jest chyba nowsza a 48 byłą wcześniej i za nią wskoczyła 50 AF-1 czy się mylę?
    Spójrz na datę, kiedy był rozpoczęty ten temat. O M48 możesz już zapomnieć. Do historii przechodzi również M50. Ich następca to M52. Równolegle do M52, ale półkę niżej, to cały czas M44.
    Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10

Domyślnie

Zapominieć w sensie że nie jest godna uwagi czy chodzi o to że już jej nie produkują?

Domyślnie

Możesz zapomnieć o nowej, bo w grę wchodzą tylko używane. Jeżeli Tobie używana lampa nie stanowi problemu, to Metz 48 AF-1 będzie dobrym wyborem.

ps. Metz posiada licznik wyzwoleń błysku.
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Patrzałem teraz i 50 AF-1 jest do kupienia na dzień dzisiejszy. Chociaż po sprawdzeniu okazuje się że z dostępnością kiepsko...
    Jeżeli chodzi o 48 to jest do kupienia za 485 PLN. MA to sens?
    Ostatnio edytowane przez qlka2 ; 31-03-2013 o 00:20

Domyślnie

Oczywiście lampa używana.

Domyślnie

Z jakim przebiegiem ta 48?

Domyślnie

Jak z niewielkim przebiegiem, to ma to sens.
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Lampa ma ok. 3 tys. błysków. To dużo czy mało jak na nią?

Domyślnie

Palniki w lampach wytrzymują około 100 tys. wyzwoleń więc? Sam odpowiedz.

Domyślnie

Witam ponownie.
    Jeżeli chodzi o te sprawdzanie przebiegu to w jaki sposób jest on wyświetlany.
    Gdzieś czytałem że wyświetla trzy cyfry u góry i jedną na dole. Jak to interpretować? Te na dole to tys. a u góry setki?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów