nowa fotka
1.
Szukaj
nowa fotka
1.
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 27-12-2010 o 13:51
2.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 21-11-2025 o 12:47 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
nr. 2 mi się podoba. Taki czysty kadr. Szkoda tylko że obiekt na 1 planie nie trzyma pionu - oj przydało by się szkło do architektury dedykowane, albo zrobić szerszy kadr i prostować to w PSie....
no wlasnie tak specjalnie wykadrowane ale teraz sie zastanawiam wlasnie czy dobrze to wyszlo...
spróbuj wyprostować, tak aby góra rozeszła się na boki(latarnia po prawej pochylona w lewo, a wieża widokowa po lewej pochylona w prawo - wyprostuj). ogólnie mi sie podoba.
Obawiam się, że dwójce prostowanie nie pomoże, jest zbyt ciasno i zbyt pochylone aby efekt ostateczny wyszedł zadowalający. Trzeba by stanąć dalej, i im mniej pochylony obiektyw tym lepiej. Natomiast jedynka w swojej zwyczajności bardzo mi się podoba, tylko te reklamy, eh...
jedynka mi sie podoba
dzieki za komenty, w najblizszych dniach przejde sie i postaram 2 w miare prosto wykadrowac i bardziej do prawej sie przesune
Raczej podejdź w stronę Kolumny Zygmunta i próbuj stamtąd na dłuższym szkle... ja stanąłem tam gdzie Ty chcesz stanąć, i niestety po prostowaniu wieża nie wygląda za dobrze...
Jedynka podoba się tylko ten "pilot" w PG.
Waldo 2008
D700+D300+MB-D10 N28-70/2,8 N70-200/2,8VR N200-500/5,6VR S150/2,8 Macro TC-20E III SB910 i nogi.
Skontaktuj się z nami