Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Smile Nikon D70 tanszy od D50

Domyślnie

Wesoło się robi
    To ja się zastanawiam dlaczego sporo ludzi dalej się waha pomiędzy D50 a D70s

adrian.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

bylo juz o tym. od dluzszego czasu sa takie ceny. Mysle ze ceny d50 moga jeszcze podskoczyc lekko ze wzgledu na koniec produkcji i w dalszym ciagu dosc duze zainteresowanie tym modelem.

adrian sam sie zastanawiam czy nie sprzedac body, dolozyc ze 200zl i kupic body d70s.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomK Zobacz posta
    adrian sam sie zastanawiam czy nie sprzedac body, dolozyc ze 200zl i kupic body d70s.
    Jeżeli masz możliwość przejścia tanim kosztem na D70s to ja bym się nie zastanawiał, moim zdaniem same zyski
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Wiem ze to lepszy aparat. Z jednej strony kusi nowoscia i zerowym przebiegiem, ale z drugiej strony zbieram kase na kupieniem czegos szybszego i lepszego. D200 albo uzywany d2h. Ktory dokladnie jeszcze nie wiem. Zobaczymy jak sie trafi kupiec na d50 to zmienie na d70s a jak nie to cierpliwie dozbieram kase i kupie cos lepszego.

Domyślnie

też bym się skusił na zamiane gdyby nie fakt że mam już karty SD a CF to dodatkowy wydatek. Fakt można sprzedać ale różnica w cenie przez karty rośnie.
    D7200 | D50 | S 17-50 | N 18-70 DX | N 50 | S 70-200 |SB 600 |

Domyślnie

Ja tez mam karty SD ale to jest najmniej kosztowny dodatek do aparatu.... Drozej dla mnie wyjdzie zmiana lampy z Sigmy na SB800..

Domyślnie

bylo juz o tym. od dluzszego czasu sa takie ceny. Mysle ze ceny d50 moga jeszcze podskoczyc lekko ze wzgledu na koniec produkcji i w dalszym ciagu dosc duze zainteresowanie tym modelem.
    W innych krajach spada.
    Pod koniec grudnia taka była oferta z obiektywem !!!

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

A czemu maja nie podskoczyc ceny d70s?W koncu tez juz nie ma tego w magazynach i to co jest na rynku to resztki...
    Chociaz moze w Wawie pojawi sie jeszcze d70s w suuuper cenie...
    Nikon D70s + Nikkor 18-70mm f3.5-4.5G ED-IF AF-S DX Zoom + Tamron 55-200mm f/4-5.6 LD Macro Di II + HOYA HMC UV + Velbon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Jeżeli masz możliwość przejścia tanim kosztem na D70s to ja bym się nie zastanawiał, moim zdaniem same zyski
    nawet mnie nie kuście

chce ktoś kupić mojego D50? jeszcze ponad rok gwarancji

swoja droga ciekawe ile bym dostał za niego...
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów