Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Wątek: Plecak

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Dość pakowany jest rower as PLUS, na co dzień za duży ale na wycieczki w sam raz.

Domyślnie

a może Naneu Military OPS/Alpha L - używam, mieszczę w przedziale foto - to co w stopce, do pasa biodrowego dopinam Lenscasy od Lowepro i dokladam kamerkę canona i podręczne szkło. w przedziale ogólnym - do 12 nabojów 0,5 litra (puszka)
    D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII

Domyślnie

Kiedyś miałem plecak Fomei i była to ciekawa i konkurencyjna cenowo propozycja.
    Ciągły brak czasu jest dobrą wymówką...

Domyślnie

jak zobaczylem tego RACAM 762, to na pierwszy rzut oka wyglada jak moj FastPack 350
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Sporo jest na rynku toreb/placaków które są kopiami znanych marek

Domyślnie

Dołącze do tematu - czy ktoś z Was może porównywał wielkościowo/pojemnościowo Kata 3IN1-30 do Lowepro Fastpack 250 lub 350. Zastanawiam się nad którymś z nich. Mam torbę Lowepro i jestem z niej zadowolony a z plecaków Kata bardziej mi wizualnie leży. Jak by ktoś coś mógł podpowiedzieć to było by fajnie.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

Wypowiem się jednostronnie, gdyż miałem tylko plecak kata. Wykonanie bardzo dobre, fajny szybki sposób wyciągania aparatu, jeśli plecak noszony jest na jednym ramieniu. Mi akurat wygląd nie odpowiadał i tylko taką plecak miał wadę. Najlepiej byłoby żebyś miał możliwość oglądnięcia tych dwóch plecaków przez zakupem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinez Zobacz posta
    Wypowiem się jednostronnie, gdyż miałem tylko plecak kata. Wykonanie bardzo dobre, fajny szybki sposób wyciągania aparatu, jeśli plecak noszony jest na jednym ramieniu. Mi akurat wygląd nie odpowiadał i tylko taką plecak miał wadę. Najlepiej byłoby żebyś miał możliwość oglądnięcia tych dwóch plecaków przez zakupem.
    Nigdzie w moich stronach nie ma tych plecaków tak aby leżały na półce i tu jest problem. Napisałeś że wygląd ci nie odpowiadał więc pewnie go zmieniłeś na inny - na jaki jak można wiedzieć?

Domyślnie

Wymieniłem na torbę Nie zrobili jeszcze plecaka który by mi odpowiadał. Ewentualnie kupiłbym LP primus, ale jego cena jest za wysoka, jak na moje możliwości.

Domyślnie

marcinez - dzięki za odpowiedź. Torbę mam i chyba jednak skuszę się na tego Kata 3IN1-30.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów