Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Morawy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Morawy

... będą później teraz jako przerywnik wakacyjna Solina

1. Z dołu

2. też z dołu

3. z góry
    Ostatnio edytowane przez darko ; 24-10-2010 o 13:41
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

ożesz kłamco jeden a foty z wakacji ładne, tylko chyba fociłeś w pełnym słońcu co widać ja pochylę się nad nr 3

Domyślnie

Generalnie secik jest bardzo przyjemny i podoba się.
    Uwagi mam jedynie takie:
    1. Przygasił bym trochę pierwszy plan, bo razi w oczy,
    2. Do poprawy dystorsja, bo mamy górkę na wodzie ,
    3. Spróbował bym nieco wyciągnąć cienie z pierwszego szeregu drzew. Poza tym chyba leci trochę w lewo, ale przy takim ukształtowaniu terenu, trudno o jednoznaczną interpretację.

Domyślnie

Hi hi, udało mi się podmienić nr 3 bo zapomniałem o słupie który mnie drażnił.
    Niestety słońce dość mocno świeciło ale nie zawsze mamy komfort focenia kiedy chcemy
    Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Generalnie secik jest bardzo przyjemny i podoba się.
    Uwagi mam jedynie takie:
    1. Przygasił bym trochę pierwszy plan, bo razi w oczy,
    2. Do poprawy dystorsja, bo mamy górkę na wodzie ,
    3. Spróbował bym nieco wyciągnąć cienie z pierwszego szeregu drzew. Poza tym chyba leci trochę w lewo, ale przy takim ukształtowaniu terenu, trudno o jednoznaczną interpretację.
    1- już i tak go przyciemniłem ale może jeszcze by mu sięprzydało
    2- mam górkę ponieważ tak jest brzeg ukształtowany w półkole i stąd takie wrażenie
    3- czy leci to w tym przypadku jest to subiektywne odczucie i zostawiłem jak jest

Domyślnie

jak dla mnie nie ta pora dnia , wiec ciezko mi jest sie wypowiedziec na temat tych fotografii, nie ukrywam ,ze miejscowka zacna i warto tam zawitac raz jeszcze

Domyślnie

Z rana albo wieczorkiem było by o wiele przyjemniej ale takie są uroki urlopu z rodziną
    Miejscówka jest super i mam nadzieję się tam jescze kiedyś wybrać, ale 11 godzin w aucie trochę zniechęca

Domyślnie

Oj tęskni mi się za soliną teraz,ta woda,te widoki,ja chce znów wakacje zdjęcia fajne,chociaż wolał bym to w porannej scenerii
    Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje

Domyślnie

Przyjemne kadry,tylko deczko jasno jest .

Domyślnie

Ale te Morawy płaskie .....

Bardzo przyjemne Darku.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Bardzo przyjemne, letnie pocztówki Ostre słońce rzeczywiście czuć, ale dla mnie jest to, paradoksalnie, ich zaletą - bezchmurne niebo, żagle, upał, seledyn wody, ech... Wymarzone do fotografowania warunki to nie są ale, jeśli traktować jako pamiątkę mile spędzonego czasu wolnego w tak gorąco - orzeźwiających okolicznościach przyrody, to udało Ci się ten klimat złapać w przemyślanych kadrach Jedyna uwaga, jaką mam, dotyczy pierwszego planu na 1 - można by go trochę przygasić.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Uprawnienia umieszczania postów