Szukaj
Ostatnio edytowane przez darko ; 24-10-2010 o 13:41
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Generalnie secik jest bardzo przyjemny i podoba się.
Uwagi mam jedynie takie:
1. Przygasił bym trochę pierwszy plan, bo razi w oczy,
2. Do poprawy dystorsja, bo mamy górkę na wodzie,
3. Spróbował bym nieco wyciągnąć cienie z pierwszego szeregu drzew. Poza tym chyba leci trochę w lewo, ale przy takim ukształtowaniu terenu, trudno o jednoznaczną interpretację.
Hi hi, udało mi się podmienić nr 3 bo zapomniałem o słupie który mnie drażnił.
Niestety słońce dość mocno świeciło ale nie zawsze mamy komfort focenia kiedy chcemy
1- już i tak go przyciemniłem ale może jeszcze by mu sięprzydało
2- mam górkę ponieważ tak jest brzeg ukształtowany w półkole i stąd takie wrażenie
3- czy leci to w tym przypadku jest to subiektywne odczucie i zostawiłem jak jest
jak dla mnie nie ta pora dnia , wiec ciezko mi jest sie wypowiedziec na temat tych fotografii, nie ukrywam ,ze miejscowka zacna i warto tam zawitac raz jeszcze![]()
Z rana albo wieczorkiem było by o wiele przyjemniej ale takie są uroki urlopu z rodziną
Miejscówka jest super i mam nadzieję się tam jescze kiedyś wybrać, ale 11 godzin w aucie trochę zniechęca
Oj tęskni mi się za soliną teraz,ta woda,te widoki,ja chce znów wakacjezdjęcia fajne,chociaż wolał bym to w porannej scenerii
Małe zmiany ... trochę C i do tego L ale i tak dalej tu zostaje
Ale te Morawy płaskie .....![]()
![]()
Bardzo przyjemne Darku.
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Bardzo przyjemne, letnie pocztówkiOstre słońce rzeczywiście czuć, ale dla mnie jest to, paradoksalnie, ich zaletą - bezchmurne niebo, żagle, upał, seledyn wody, ech... Wymarzone do fotografowania warunki to nie są ale, jeśli traktować jako pamiątkę mile spędzonego czasu wolnego w tak gorąco - orzeźwiających okolicznościach przyrody, to udało Ci się ten klimat złapać w przemyślanych kadrach Jedyna uwaga, jaką mam, dotyczy pierwszego planu na 1 - można by go trochę przygasić.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Skontaktuj się z nami