Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Górowato

Domyślnie Górowato

Witam

Moja propozycja fotek.

Pozdrawiam
    Bartek
    Ostatnio edytowane przez tamiol ; 24-10-2010 o 10:02 Powód: Błędne linki do stony z fotkami

Domyślnie

nie widzę zdjęcia..
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

pierwsze fajne, drugie wydaje mi się jakieś sztuczne...

Domyślnie

Jedynka ma bombowy kadr, klimat i światło. Ale z ostrością coś chyba nie poszło.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Obrób 1 jakoś normalniej bez tego efektu Photomatixa na domyślnych ustawieniach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Obrób 1 jakoś normalniej bez tego efektu Photomatixa na domyślnych ustawieniach.
    otóż to
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

1 ma duży potencjał, nie wiem czemu poszedłeś w suwaczki, a nie chciałeś pokazać natury jaka jest. Wiadomo trochę suwaczków się przyda, ale kosmetycznie, mz. Jedyneczka jest naprawdę dobra, ale musisz poprawić.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Obróbka na nie. Kadry bardziej na tak, zwłaszcza jedynka. Dwójkę bym sobie podarował. Popracuj nad jedynką, bo myślę, że można z niej bardzo ładną fotografię zrobić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Obróbka na nie. Kadry bardziej na tak, zwłaszcza jedynka. Dwójkę bym sobie podarował. Popracuj nad jedynką, bo myślę, że można z niej bardzo ładną fotografię zrobić.
    Dokładnie. Obie fotografie są wręcz zmasakrowane obróbką, ale o ile z jedynki może być jeszcze całkiem dobre zdjęcie, o tyle dwójka jest typowym strzałem spacerowym - jest kompozycyjnie nudna.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów