Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie CAT - Radziecka demolka

Demolka - wyburzanie radzieckiego pomnika w centrum Gołdapi - totalna demolka, żałuje że jutro nie zobaczę końcówki.
    Zapraszam

1)

2)

3)

4)

5)
    Nikon - przybora
    "Dobrym słowem można długo żyć. Dlatego dawaj je ludziom, gdy na to zasłużą.
    Bo potrzebują ludzkiej akceptacji. Bo bez niej trudno jest żyć."
    -M.Maliński

Domyślnie

Aż tak źle ?? hmmm...
    Nikon - przybora
    -M.Maliński

Domyślnie

kolorowanki od kilku sezonów są "passe"
    fulfrejm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez punky Zobacz posta
    kolorowanki od kilku sezonów są "passe"
    Przygotowując te foto nie myślałem o tym czy są one modne czy nie.

Semati - prawie zgadłeś hehe ma powstać jakaś płyta pamiątkowa hmm... napisze w przyszłości czego będzie dotyczyć. Na razie już 3 dni kują budowlę PRL-u i skuć nie mogą, ciągle jest tej samej wysokości
    Nikon - przybora
    -M.Maliński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jeremi1234 Zobacz posta
    Przygotowując te foto nie myślałem o tym czy są one modne czy nie.

Semati - prawie zgadłeś hehe ma powstać jakaś płyta pamiątkowa hmm... napisze w przyszłości czego będzie dotyczyć. Na razie już 3 dni kują budowlę PRL-u i skuć nie mogą, ciągle jest tej samej wysokości

no to zajefajnie.... może lepiej niż parking płatny
    )

Domyślnie

Było minęło ... JCB & CAT

6)

7)

ciąg dalszy nastąpi
    Nikon - przybora
    -M.Maliński

Domyślnie

3 mi sie widzi
    Nikon D90, S18-200, N50 1.8 + Canon Powershot S3 IS

Oszczędny w słowach Awatar Gurgul99
    Miasto
    Polska, na dole.

Domyślnie

@punky
    Kolorowanki są "passe"? O kurcze, co jeszcze jest passe? Zaistniałeś komentarzem jak knajpa w dniu wypłaty.
    A o stronie technicznej nic więcej nie powiesz?
    Jak dla mnie to właśnie kolorowanka najlepiej oddaje klimat usunięcia "starego" przez "nowe". I nie ma co się czepiać kadrowania albo linii horyzontu bo koparka jest ciężka i ze zdjęcia nie wyjedzie sama, lecz potraktować to jako małe repo. Rzadko już się dziś widuje takie obrazki.

Tak, wk.. jestem
    Silny człowiek jest najsilniejszy gdy jest sam
    W tym miejscu trzeba się chwalić sprzętem?

Domyślnie

Czy coś jest passe czy nie guzik mnie to obchodzi, natomiast nie lubię takich kolorowanek i to jest dla mnie duży minus tej opowieści.
    Natomiast jako reportaż zapowiada się ciekawie i czekam na ciąg dalszy.
    Zastanawia mnie tylko po co to usuwać? czy chcemy czy nie jest to część naszej historii o której może lepiej pamiętać aby się nie powtórzyła
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Jednym podoba się taki efekt, innym nie i to rozumiem. Miałem koncepcję pokazanie czegoś starego burzonego przez coś nowego - tak jakoś to sobie wymyśliłem. To jest tak jak z obrazami nie wiemy do końca co chciał autor przekazać potencjalnemu odbiorcy malując często arcydzieło
    Szkoda, że tak mało ludzi wypowiedziało się, no ale cóż ... mogę dodać, że secik umieściłem na jeszcze 2ch forach i wzbudził większe zainteresowanie.
    Dodam, że pomnik został w jego górnej części wykonany z piaskowca, który niestety zaczynał się sypać/wysówać zachodziła obawa, że w końcu spadnie komuś na głowę. Zarządzono badania, które niestety nie były pozytywne pomnikowi. Na jego miejscu będzie pamiątkowa płyta.
    Nikon - przybora
    -M.Maliński

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów