Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    A może Kolega Miron naoglądał się "Barw ochronnych"?
    Sam napisał, że kolano już ma rozwalone.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

dzwoneczek pozostał z czasów, gdy panicznie się bała dosłownie wszystkiego i chowała we wszystkie możliwe zakamarki. I żeby ją zlokalizować, założyliśmy jej obróżkę z dzwonkiem. Ostatnio nauczyła się chodzić tak, że dzwonek nie odzywał się. Zastanawialiśmy się z żoną, czy już go nie zdjąć? A kicia sama rozwiązała problem. Podczas zabawy ściągnęła obróżkę. I tak już zostanie.

Domyślnie

Moj kociak potrafi wydawac z siebie dzwieki od barytonu po prawie placz dziecka, w zaleznosci co chce wyzebrac
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Trenują przed nocą wigilijną.
    Mój używa szerokiej gamy wszelkich mruknięć, miauczenie to rzadko.

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Moja kotka jest ze mną od 6 lat. Wzięłam najbardziej zabiedzoną małą słodką sierotkę ze schroniska. Mruczy baaardzo rzadko, toleruje tylko domowników. Jak ktoś mnie odwiedza to musi trzymać się z daleka bo niestety kotka pilnuje domu skuteczniej niż pies zaczepno-obronny, czasami chowa się w garderobie. Potrafi też warczeć ! Zazwyczaj jednak na prychaniu i syczeniu w różnych tonacjach się kończy. Potrafi też machnąć pazurami jak ktoś odważniejszy się uprze ją pogłaskać Każda wizyta u weterynarza jest na hydroksyzynie. Miała pomóc sterylizacja ale niestety nie pomogła...

Dla pocieszenia mogę napisać, że dla mnie jest kochana

Charakterne dziewczę mi się trafiło

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów