Szukaj
dzwoneczek pozostał z czasów, gdy panicznie się bała dosłownie wszystkiego i chowała we wszystkie możliwe zakamarki. I żeby ją zlokalizować, założyliśmy jej obróżkę z dzwonkiem. Ostatnio nauczyła się chodzić tak, że dzwonek nie odzywał się. Zastanawialiśmy się z żoną, czy już go nie zdjąć? A kicia sama rozwiązała problem. Podczas zabawy ściągnęła obróżkę. I tak już zostanie.
Moj kociak potrafi wydawac z siebie dzwieki od barytonu po prawie placz dziecka, w zaleznosci co chce wyzebrac![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Trenują przed nocą wigilijną.
Mój używa szerokiej gamy wszelkich mruknięć, miauczenie to rzadko.
Moja kotka jest ze mną od 6 lat. Wzięłam najbardziej zabiedzoną małą słodką sierotkę ze schroniska. Mruczy baaardzo rzadko, toleruje tylko domowników. Jak ktoś mnie odwiedza to musi trzymać się z daleka bo niestety kotka pilnuje domu skuteczniej niż pies zaczepno-obronny, czasami chowa się w garderobie. Potrafi też warczeć ! Zazwyczaj jednak na prychaniu i syczeniu w różnych tonacjach się kończy. Potrafi też machnąć pazurami jak ktoś odważniejszy się uprze ją pogłaskaćKażda wizyta u weterynarza jest na hydroksyzynie. Miała pomóc sterylizacja ale niestety nie pomogła...
Dla pocieszenia mogę napisać, że dla mnie jest kochana
Charakterne dziewczę mi się trafiło
Skontaktuj się z nami