Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Jeremi...

Domyślnie Jeremi...

...jesiennie.

Witam wszystkich serdecznie .
    Nie często zdarza mi się wystawiać zdjęcia w tym dziale.
    Chciałem podzielić się z Wami kilkoma jesiennymi kadrami mojego syna Jeremiego.

* Zapraszam *

1

2

3

4

5

* Dziekuję *

Domyślnie

Myślę, że syn będzię miał ekstra pamiątkę w postaci dobrych kadrów czysto, w dobrych kolorach, jakość powala
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    (...)Nie często zdarza mi się wystawiać zdjęcia w tym dziale(...)
    A mnie nieczęsto zdarza się w tym dziale komentować Widzę, że jesienna wyprawa okazała się bardzo owocna w piękne kadry okraszone bardzo przyjemnymi kolorami. Jak już Artur wspomniał, jakość świetna. Dodam od siebie, że powalająca jest także separacja modela od tła (ech, pięknie rysuje to szkło, GO bajkowa), a i sam dobór tła elegancki (szczególnie 1 i 4). Kadrowo, a także przez wzgląd na prezencję modela, najbardziej podobają mi się ujęcia 4, 1 i 2. Cały zestaw jednak będzie wspaniałą pamiątką
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

pierwsze 4 bardzo ładnie w 5 kadr mi nie pasi. Ogólnie bardzo pozytywnie.

Domyślnie

bardzo miłe i przyjemne w odbiorze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez getos Zobacz posta
    czym robione?
    FX + N70-200 f/2,8G VR II

Dziękuję Wszystkim którzy tu zaglądnęli, a szczególnie Tym, którym chciało się pozostawić ślad po sobie .

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Świetne... a model miodzio... Przyznam, że nie czytałem opisu i myślałem, że to... dziewczynka... P.S. Tylko na 2 przeszkadza mi jaka kombinacja w okolicach nosa (pas m. oczkami).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    ... Tylko na 2 przeszkadza mi jaka kombinacja w okolicach nosa (pas m. oczkami).
    Faktycznie jest tam taki nierównomierny rozkład światła. Boczne blendowanie swoje zrobiło .
    Ale to przecież fotografia albumowa dzieci. Ma być ładnie, kolorowo i przyjemnie .

Dorzucę jeszcze kilka kadrów .

6

7

8

9

10

i w bonusiki dwa becki .

Tu się już zbiesił i cóż...

...pozostały dwie kobiety: Żona i Blenda z nadzieją na następną sesję w jesiennej scenerii .

Pięknie dziękuję .

Domyślnie

świetne kolory, bardzo dobre kadry - nie bedę wyszczególniał fot bo cały secik jest super a szkło nie muszę chyba nic dodawać jest rewelacyjne oczywiście bez przemyślanych poczynań fotografa zadne szkło samo fot nie zrobi

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów