Szukaj
Myślę, że syn będzię miał ekstra pamiątkę w postaci dobrych kadrówczysto, w dobrych kolorach, jakość powala
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
A mnie nieczęsto zdarza się w tym dziale komentowaćWidzę, że jesienna wyprawa okazała się bardzo owocna w piękne kadry okraszone bardzo przyjemnymi kolorami. Jak już Artur wspomniał, jakość świetna. Dodam od siebie, że powalająca jest także separacja modela od tła (ech, pięknie rysuje to szkło, GO bajkowa), a i sam dobór tła elegancki (szczególnie 1 i 4). Kadrowo, a także przez wzgląd na prezencję modela, najbardziej podobają mi się ujęcia 4, 1 i 2. Cały zestaw jednak będzie wspaniałą pamiątką
![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
pierwsze 4 bardzo ładnie w 5 kadr mi nie pasi. Ogólnie bardzo pozytywnie.
bardzo miłe i przyjemne w odbiorze
Świetne... a model miodzio... Przyznam, że nie czytałem opisu i myślałem, że to... dziewczynka... P.S. Tylko na 2 przeszkadza mi jaka kombinacja w okolicach nosa (pas m. oczkami).
Faktycznie jest tam taki nierównomierny rozkład światła. Boczne blendowanie swoje zrobiło.
Ale to przecież fotografia albumowa dzieci. Ma być ładnie, kolorowo i przyjemnie.
świetne kolory, bardzo dobre kadry - nie bedę wyszczególniał fot bo cały secik jest super a szkło nie muszę chyba nic dodawać jest rewelacyjneoczywiście bez przemyślanych poczynań fotografa zadne szkło samo fot nie zrobi
![]()
Skontaktuj się z nami