jacyś fani światowego MMA? jak obstawiacie obronę najbardziej prestiżowego pasa wagi ciężkiej? to już dziś w nocy![]()
Szukaj
jacyś fani światowego MMA? jak obstawiacie obronę najbardziej prestiżowego pasa wagi ciężkiej? to już dziś w nocy![]()
Jak byłem w USA oglądałem UFC. Potem mi się znudziło...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Wydaje mi sie że Caine wygra w czwartej rundzie. Lesnara na poczatku nie lubilem ale widzac jakie poczynil postepy i ile wklada w to pracy szacunek ale wydaje mi sie ze kondycja mu siadzie po 2 rundzie.
D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Oczywiście!
Niestety nie mogłem czekać na dzisiejsze ufc, bo musiałem rano wstać. Oglądnąłem jak na razie main event i muszę przyznać, że Velasquez mile mnie zaskoczył. Dawno go nie widziałem (od potyczki z Nogueirą) i widać że sumiennie przepracował wolny czas. O kondycje Lesnara się nie martwiłem (pokazał, że monstrum potrafi, w walce z Carwinem), ale ten pojedynek udowodnił, że byłem błędnej myśli. Po pierwszym klinczu przy klatce, Brock całkowicie opadł z sił i był zdecydowanie wolniejszy. Reszta walki 'na wstecznym', zabójcze kolano Caina, grałnd end pałnd, podbródek i po walce. Sądziłem, że Dean przetrzyma ich jeszcze trochę i może będzie wielki powrót jak w walce z Carwinem, no ale gdybym zobaczył takie rozcięcie jak miał Lesnar, sam bym to przerwał.. Szkoda zdrowia.
aparat + kit www.korzewa.com
Skontaktuj się z nami