taki maly ot, ja jakos na razie liskowi powiedzialem Papa i przygarnalem Chrome. Jak na razie nie gryziemy sie
Szukaj
taki maly ot, ja jakos na razie liskowi powiedzialem Papa i przygarnalem Chrome. Jak na razie nie gryziemy sie
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Cóż, ja jakoś kraszy wielu nie doświadczam, z MySpacem, czy YT też żadnych problemów nie mam. Może to kwestia jakiś zmiennych zależnych od konkretnego środowiska?
Chrome mi się generalnie podoba, z jednym wyjątkiem... Pasek adresu jest jednocześnie paskiem wyszukiwarki. Niby fajny patent, ale gdyby się tylko dało ustawić, żeby wyniki wyszukiwania pokazywało w nowej karcie... A tak, to trzeba pamiętać, żeby najpierw ręcznie otworzyć nową kartę i dopiero szukać.
W takim razie przepraszam za zamieszanie. A co do Opery, to można ją lubić lub nie, ale posiadacze FF nie mogą wyjść ze zdumienia jak widzą jak szukam czegokolwiek poprzez pasek adresu. Przykład:
"y chopin" (szukam frazy chopin w youtube)
"a asus" (asus w allegro)
"m lesna krakow" (szukam ulicy Leśnej w Krakowie na Google Maps)
Oczywiście wyszukiwarek jest więcej i można definiować swoje. Jak ktoś woli skróty klawiaturowe zamiast klikania, to szybko się od tego uzależni![]()
W końcu poradziłem sobie z moimi problemami firefoxem.
Zainstalowałem operę bo szybsza i chroma bo wygląda na bezproblemowy.
Teraz sobie używam wszystkich trzech, zresztą to wygodne jak się ma kupę pootwieranych zakładek.
NIKON d70s i FUJI s5 pro + COŚ od siebie
http://karolantosiewicz.blogspot.com/
Tyle, że Opera nie zarządza barwą, więc dla nas jest mało przydatna.
Szybka i owszem, szczególnie przez serwer "turbo", ale do przeglądania grafiki się nie bardzo nadaje.
Medice, cura te ipsum.
Skontaktuj się z nami