Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Siemasz wujek?

Smile Siemasz wujek?

Witam.

Rzucam zdjęcia małej modelki Pomagała mi testować nowy sprzęt

1.

2.

3.

4.

5.

Bonusik

Pozdrawiam

Domyślnie

Generalnie to mi się średnio podobają zdjęcia robione tak z góry, tutaj w seciku dwójka mi się widzi
    Canon 400d plus kilka szkiełek i coś do błyskania - to już przeszłość
    D7000|D7200|Sigma 17-50|N35 1,8|N18-105 VR|N70-300 VR|SB-800
    moje pstryki

Domyślnie

Dla mnie bomba... 1, 2, 3 najlepsze. Świetna głębia, plastyka itp. itd. Można wiedzieć czym i jak focone ?

Domyślnie

Ogólnie jest fajnie tylko mam kilka zastrzeżeń. Po pierwsze za dużo zdjęć od góry. Jakoś dziwnie się na to patrzy. Po drugie to wszystkie kadry masz centralne. Niefajnie to wygląda w całym secie. Po trzecie mam małe zastrzeżenie do BW. Trochę za bardzo uwydatniłeś rysy twarzy dziecka szczególnie na 3. Spróbowałbym je trochę złagodzić. Poza tym bardzo przyjemne zdjęcia. Z całego zestawu najbardziej podoba mi się 2. Jednak ciachnął bym trochę góry.
    Pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    Dla mnie bomba... 1, 2, 3 najlepsze. Świetna głębia, plastyka itp. itd. Można wiedzieć czym i jak focone ?
    Dziekuje D700 50 1.4 lampa od sufitu

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Ogólnie jest fajnie tylko mam kilka zastrzeżeń. Po pierwsze za dużo zdjęć od góry. Jakoś dziwnie się na to patrzy. Po drugie to wszystkie kadry masz centralne. Niefajnie to wygląda w całym secie. Po trzecie mam małe zastrzeżenie do BW. Trochę za bardzo uwydatniłeś rysy twarzy dziecka szczególnie na 3. Spróbowałbym je trochę złagodzić. Poza tym bardzo przyjemne zdjęcia. Z całego zestawu najbardziej podoba mi się 2. Jednak ciachnął bym trochę góry.
    Pozdrawiam
    Dziekuje za opinie, rzeczywiście wszystko centralnie a wcześniej nawet nie zwracałem na to uwagi

Domyślnie

podoba się, bardzo fajna obróbka
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

1 i 2 podobają się.

Domyślnie

1 i 2 fajne. Szkoda, że większość kadrów z góry.
    Pozdrawiam
    Michał

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Fajny dzieciaczek, 1 mi się podoba, ale przekombinowane z obróbką mz... Coś się dzieje wokół paluszków..

Uprawnienia umieszczania postów