Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Retrospekcja...

Domyślnie

Trzecie zdjęcie bardzo mi się podoba. Może cienie trochę ostre, ale czy cienie zawsze muszą być tak "nudnie" miękkie
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Nie muszą ale nas do tego przyzwyczaili żę wszystko musi być wymuskane, gładziutkie, krągłe i jędrne...

Domyślnie

3 kadr w złym świetle pokazuje walory modelki (ps. ciekawie z obróbką)
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Obróbki tutaj akurat prawie że nie było... wydobycie kolorów z ARGB, lekkie doświetlenie z rawu, retusz pryszyczyków i tyle...

No ale dziękuję...

szkoda że jak zwykle moje wątki są zlewane i tylko nieliczni odważni cokolwiek się wypowiedzą...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Nie muszą ale nas do tego przyzwyczaili żę wszystko musi być wymuskane, gładziutkie, krągłe i jędrne...
    no właśnie...
    a mnie się podoba
    poza 2 w której ułożenie modelki jest dyskusyjne, to 1 i 2 na duzy plus
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Nie ma sie czemu dziwić. Jest tak dlatego, że w ocenie zdjącia kwestie estetyczne grają dużą rolę, i zawsze będzie tak, że szczupła, zgrabna modelka o oryginalnej urodzie doda zdjęciu uroku. Łatwiej też w takim przypadku przymknąć oko na ewentualne niedociągnięcia techniczne, bo kompensuje je uroda modelki.

Z prezentowanych zdjęć, moim zdaniem, jedynka najlepsza.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów