Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: we mgle...

Domyślnie we mgle...

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Świetny kadr ustrzeliłeś tylko niebo ma zielony zafarb
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

dobra robota

pozdr.
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Celeborn Zobacz posta
    bomba!
    Ano BOMBA!
    Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Z tym niebem to sam nie wiem... ale to chyba nie skaszaniony WB. Bardziej bym obstawiał, że to mgła górą jeszcze jest dość gęsta
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    ....... i podłoga trochę nienaturalna.

To fajna fota jest, ale chyba za mocno to obrobiłeś. Spróbowałem trochę cofnąć suwaczki. Wyszło mi TAK, ..... i tu formułka, " ......że mnie tam nie było, nie obrabiałem tej fotografii, nic nie narzucam, a jedynie subiektywnie pokazuję ewentualny kierunek... "

Domyślnie

Może i była gęsta, ale prześwit powinien wpadać jak by co w niebieski , a nie zielony odcień
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

To chyba Darek decyduje o tym ja ma ostatecznie wyglądać dzieło i każdy kto tu coś prezentuje. jeżeli ktoś doda gniota to dobrze jest jak człowieka się odpowiednio poprowadzi. No ale jak fota jest dobra to wasze uwagi o przycinaniu docinaniu zmianie kolorystyki i o zgrozo prezentacji własnej interpretacji jest co najmniej dziwne.
    Body+szkło

www.mpastuszak.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ....... i podłoga trochę nienaturalna.

To fajna fota jest, ale chyba za mocno to obrobiłeś. Spróbowałem trochę cofnąć suwaczki. Wyszło mi TAK, ..... i tu formułka, " ......że mnie tam nie było, nie obrabiałem tej fotografii, nic nie narzucam, a jedynie subiektywnie pokazuję ewentualny kierunek... "
    a ja tylko podziękować mogę, że pochyliłeś się nad moją fotką. Twoja propozycja jest bdb, tylko pokazuje jakby inną porę dnia inne warunki, ale klimat muszę powiedzieć, że jakby mocniejszy. U mnie oddałem to co widziałem, albo co pamiętam, dół w oryginale bardziej pomarańczowy, później pokażę jak naprawdę zaświeciło pomarańczem. Zielona góra to efekt i mgły i suwaka Zbyt dużo nie dłubałem, bo ja zazwyczaj za dużo nie ruszam.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Celeborn Zobacz posta
    To chyba Darek decyduje o tym ja ma ostatecznie wyglądać dzieło i każdy kto tu coś prezentuje. jeżeli ktoś doda gniota to dobrze jest jak człowieka się odpowiednio poprowadzi. No ale jak fota jest dobra to wasze uwagi o przycinaniu docinaniu zmianie kolorystyki i o zgrozo prezentacji własnej interpretacji jest co najmniej dziwne.
    ..... już milczę.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów