Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Barwy ziemi.....

.........zapraszam

pozdrawiam

Domyślnie

.... też tak lubię pobawić się formą , ....... a wszystko zaczęło się tu

Domyślnie

Mnie pasuje w całości,i kadrowo i kolorystycznie .Jedynie to ta czarna kreseczka po lewej trochę mnie wkurza,odciąga wzrok.I nie to że jestem aptekarz,ale masz tam fajną fakturę i kolor kawy z mlekiem i ta czarna plamka i to burzy .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Mnie pasuje w całości,i kadrowo i kolorystycznie .Jedynie to ta czarna kreseczka po lewej trochę mnie wkurza,odciąga wzrok.I nie to że jestem aptekarz,ale masz tam fajną fakturę i kolor kawy z mlekiem i ta czarna plamka i to burzy .
    mogłem to stempelkiem pyknąć - umknęło

Domyślnie

Świetna kompozycja i wyraziste, a jednocześnie subtelnie rysujące się faktury sprawiają, że ta fotografia naprawdę cieszy oko.

PS. A stempelkiem w badyla rzeczywiście można było palnąć
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Spokój płynie z tego kadru
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

pięknie mięciutko,

Ps: wygląda prawie jak Wielka Krokiew

Domyślnie

Fajnie się na to patrzy, nie ma tu nic takiego w co wbija się oczy i to jest dla mnie wielką zaletą.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardzo uspokajające zdjęcie. O obróbce nie wspominam, bo to pierwsza liga, do której już dawno nas przyzwyczaiłeś.

Domyślnie

Ładne, na tym widać brak światła. Czekam jednak na coś z szerokiego bardzo mnie ciekawi.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów