Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Zdziebko kasprowego

Jak było na Kasprusiu, każdy kto był, wie. Ci co nie byli, widzą nasze zdjęcia. Uwierzcie mi, jest czego żałować choć tyłki nam odrobinę wymarzły

Domyślnie

strasznie duzo zdjęć wrzuciłes i nudnych. Od połowy juz człowiek zaczyna przewijac w poszukiwaniu końca. Ale po innych watkach widac że plener mieliście fantastyczny. Zazdraszczam.

Domyślnie

Wiesz jak ciężko się zdecydować co wrzucić. Oczywiście zgadzam się z Tobą.

Domyślnie

wiem wiem, sam mam dylemat jak mam wrzucac w turystyce z Maroka - ale spójrz na chociażby 17,18,21 - te zdjęcia różni zasadniczo niewiele. A umiesciłeś 3
    Nie mówię że foty sa złe bo tak nie jest. Po prostu jest dużo bardzo podobnych i przewijając po prostu człowiek się lekko znudza.
    Sam już nie wiem - a może to przez to ze mnie dziadowska grypa chwyta jakis marudny jestem z rana Cholera wie

Domyślnie

a może to przez to ze mnie dziadowska grypa chwyta jakis marudny jestem z rana
    Ja pewnie z tego samego powodu wrzuciłem tyle zdjęć Poważnie mówiąc to po takim plenerze chce oglądać masę zdjęć uczestników. Ja wiem że to może być męczące ale w końcu jedziemy tam żeby bawić się fotografią i tej mam zawsze niedosyt...

Obiecuję zmniejszyć proporcję. Więcej gadać mniej publikować (ilości).

Domyślnie

ździebko wiesz jak mi kompa przymuliło na marginesie fajne fotki ale ''ździebko'' za dużo
    D700,D300S+SB-900+N50/1.8+N17-55/2.8
    SI VIS PACEM PARA BELLUM

Domyślnie

Ok. Zaraz usunę

Domyślnie

do czego to dochodzi. żeby człowiek na swoim forum nie mógł pokazać tego co chce...
    a tak w ogóle jak już kiedyś pisałem według starej maksymy ludzi z IT systemy są dla administratorów nie dla użytkowników!

Domyślnie

systemy są dla administratorów nie dla użytkowników!
    hi,hi. Jak się pod tym podpiszę to zostanę ukrzyżowany

Domyślnie

Hihih, a może trzeba przykleić faq do działu, bo zdaje się, że się wszystko pomerdało. To jest archiwum pleneru, więc chciałbym jak najwięcej fot zobaczyć. Po pierwsze, bo przywołują wspomnienie, po drugie, bo byłem tam i chciałbym zobaczyć co ludzie inaczej niż ja zobaczyli

Uprawnienia umieszczania postów