Close

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Domyślnie Z jakich stron pobieracie muzykę?

Ostatnio zacząłęm szukać utworów z lat '90 i nie mam kompletnie pojęcia gdzie najlepiej szukać. Google często wyrzucają stronki, które są co najmniej dziwne i nie zawsze pozwalają pliki pobrać albo pobierają się pliki, które są odnośnikami do innych stron.

Skąd Wy zasysacie muzykę ? Gdzie szukacie ?

Domyślnie

Soho, Amazon, Nokia Ovi. Oczywiście płatne.

Domyślnie

Jako, że MP3 działa mi na słuch (nerwy), szukam wydań CD, głównie z drugiej ręki na Allegro i eBay.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Mnie mypyczy interesują głównie. Jest takich stron nibu od groma ale zawsze cuś nie tak A może jakieś softy typu Limewire się sprawdzają ?

Domyślnie

Ale napisz wprost - chcesz legalne czy nielegalne empeczy?

Domyślnie

Wiesz, nielegalne to zawsze jakiś problem może potem z tego wyskoczyć..

Domyślnie

Na allegro z 2 ręki jest tego od ch....y i ciut. To legalnie, a nielegalnie to nie napiszę, choć nie powiem że kilku niezdobywalnych w cywilizowany sposób płyt sobie tak nie ściągnąłem. Ale to naprawdę jednostki. No i jak ktoś wyżej napisał - jestem chory na mp3 i jego kompresję, i kilka instrumentów jak również niektóre brzmienia wokalne są nie do przełknięcia (mówię o słuchaniu muzyki na czymś lepszym niż PC + zestaw 2+1 z MM za 100 zł) bo tak to faktycznie bez różnicy
    Ostatnio edytowane przez sokrates ; 19-10-2010 o 15:29

Domyślnie

Muzyki się nie ściąga. Idzie się do sklepu i kupuje płytę. A później możesz sobie zripować do mp3 i skopiować na odtwarzacz pod warunkiem, że tylko Ty będziesz tej muzyki słuchał i się nią nie dzielił
    Pozdrawiam, Kamil
    Analogowo i manualnie: 12XP i ChCE3 :: S18/3,5 :: CZ35/2,4 :: H58/2,0 :: V70-210/4,5-5-6 :: P135/2,8 :: DC25

Domyślnie

Tia.... Chętnie bym zobaczył ilu z forumowiczów ma muzykę tylko z płyt i nie ściąga plików za free z netu. Oczywiście mało kto się przyzna bo to przecież nie wypada.... bo jakbyś się czuł jakby Twoje zdjęcia kradli..... itp itd. Nie było pytania
    Ostatnio edytowane przez Strus ; 19-10-2010 o 15:45

Domyślnie

http://shuffler.fm -puszcza muzykę z blogów muzycznych.

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów