No i tu się z Tobą zgodzę!![]()
Szukaj
Co jest beznadziejnego w jedynce poza światłem? Same domki są takie sobie średnie. Nic w nich z przytłaczającego betonowego monumentu. NUUUUDA po prostu.
Zgadzam się, że 3 i 4 "pokazują rozpaczliwą próbę". Znam dobrze tę rozpacz. Pojawia się ona we mnie, gdy idę robić zdjęcia, wychodzą mi same gnioty i odkrywam, że muszę się jeszcze wiele uczyć. I wtedy podejmuję decyzję, żeby NIE WKLEJAĆ niczego takiewo na forum, dopóki się nie podciągnę.
Pozdrawiam!
"Zgadzam się, że 3 i 4 "pokazują rozpaczliwą próbę" Znam dobrze tę rozpacz. Pojawia się ona we mnie, gdy idę robić zdjęcia, wychodzą mi same gnioty i odkrywam, że muszę się jeszcze wiele uczyć"
świetny tekst![]()
Niestety, zdjęcia wyglądają na przypadkowe i nieprzemyślane, a w efekcie kiepskie.
Jedynie nr 4 ma jakiś potencjał przy założeniu, że kadr zostałby przemyślany i fragment ławki wykorzystany do skadrowania blokowiska.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Skontaktuj się z nami