Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Do farmy

Domyślnie Do farmy

Taki normalny obrazek Irlandzkiej farmy

1.

Łasy uwag jeśli ktoś ma czas i ochote

Domyślnie

Ciut oczojebna zieleń hehe Ale ogólnie mi się widzi. Bardzo fajnie się skomponowało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Ciut oczojebna zieleń hehe Ale ogólnie mi się widzi. Bardzo fajnie się skomponowało
    I lekko odsaturowane. 14.00 - 15.00 wczoraj wszystko sie tak rysowalo. Dlatego pokazuje jak w oczy jeb... Wczesniej i co dziwne pozniej juz nie. Na oczeta nie mozna bylo patrzec.

Domyślnie

Tomku dla mnie zwykły pstryk :/ wiem co potrafisz i oczekuje od Ciebie wyższego poziomu prac
    Ostatnio edytowane przez Sylvester ; 21-10-2010 o 20:29 Powód: lit

Domyślnie

kurde, no powiem tak, dobrze że nic nie napisałem po pierwszym oglądnięciu tego obrazka. Niby na pierwszy rzut oka coś z nim jest nie tak, ale jak już oczy się przyzwyczają do kolorów to jest dobrze, chociaż kolorystycznie nietypowo zwłaszcza w dolnych partiach. Wydaje mi się, że cienie są ciut za głębokie, chyba wolałbym, żeby nie było w cieniach aż tak ciemno, ale nie jestem o tym całkiem przekonany. Generalnie fotka wygląda jak zeskanowany slajd fuji.
    Kadrowo kompletnie bez uwag

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    Tomku dla mnie zwykły pstry :/ wiem co potrafisz i oczekuje od Ciebie wyższego poziomu prac
    No nareszcie odwaznie!
    Chetnie dlaczego. Bo po to pokazuje.
    Dzieki Sylwek. Mnie to gra ale... to tylko ja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    kurde, no powiem tak, dobrze że nic nie napisałem po pierwszym oglądnięciu tego obrazka. Niby na pierwszy rzut oka coś z nim jest nie tak, ale jak już oczy się przyzwyczają do kolorów to jest dobrze, chociaż kolorystycznie nietypowo zwłaszcza w dolnych partiach. Wydaje mi się, że cienie są ciut za głębokie, chyba wolałbym, żeby nie było w cieniach aż tak ciemno, ale nie jestem o tym całkiem przekonany. Generalnie fotka wygląda jak zeskanowany slajd fuji.
    Kadrowo kompletnie bez uwag
    Tez tak nie do konca mam przekonanie. Obrabialem matenatycznie i wychodzilo tak jak widzialy oczeta. Ale... no wlasnie
    Thanks

Domyślnie

.... coś nie tak z tym zdjęciem, .... zieleń bym zaakceptował, ... ale kontrasty w cieniach, to już dołożyłeś chyba sam

Domyślnie

MI kompletnie nie pasi, obróbka tym razem Tomku na poziomie przedszkola, za duże konstrasty, smoliste czernie i świecąca zieleń. Jedyne co mi się podoba to kadr.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów