Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: 2 kwadraty

Domyślnie

Rafałku kochany nie widz mi się ten jagodowy kolor (domyślam się że to wina filtrów), jakoś ostatnio mam awersję straszną na niego.
    Natomiast co do zdjęć to pod względem kadru dwójeczka mi się podoba, jedynka nijaka taka.

Domyślnie

Hehe, do jagody to tu sa lata świetlne Może kwestia kalibracji monitora. Co nie zmienia faktu że ja nie lubię szarego wpadającego w zielenie i żółcie. Stąd u mnie może być podejrzenie o fiolet. A kadry... no cóż, przy jednym z juz pokazanych zdjęć z wakacji ostrzegałem że będzie turystycznie

Domyślnie

Absolutnie nie widzę tu nic jagodowego... Czyżby mój monitor tez szwankował ??
    Kwadratowość kadrów ciekawa, choć nie powalająca.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

jeśli chodzi o kadr to dla mnie zdecydowanie 1 , niestety brakuje światła i jest ogólnie przygnębiająco

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Raczej nie Twój a Marcina szwankuje
    Mój monitor jest jak najbardziej ok :P
    Może być i fiolet, jagodowy fiolet , mnie on się nie widzi, już bardziej bym wolał szarość, podejrzewam że właśnie tam tak było, z racji braku światełka, tyle w temacie kolorów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    jeśli chodzi o kadr to dla mnie zdecydowanie 1 , niestety brakuje światła i jest ogólnie przygnębiająco
    ..mam podobne odczucia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bil78 Zobacz posta
    ja również tak to widzę

Domyślnie

Przez 3 dni z pięciu, które tam byliśmy pogoda była taka jak powyżej. Zero światła w porywach do minus 2. Pozostałe 2 dni to zero chmur, w porywach do -2 i ostre słońce. Czyli jakby nie patrzeć przez całe 5 dni pogoda w ogóle nie fotograficzna. Stąd cudów nie ma. Ot wrzucam Wam co mi się udało ukręcić

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów