Z braku czasu na razie tylko jedna, ale mam nadzieje, że podgonie zaległości zeszłego tygodnia i dodam więcej fotek. A na razie jedna wypocina bez czułości wedle porad Marcina...![]()
Szukaj
Z braku czasu na razie tylko jedna, ale mam nadzieje, że podgonie zaległości zeszłego tygodnia i dodam więcej fotek. A na razie jedna wypocina bez czułości wedle porad Marcina...![]()
0
Ostatnio edytowane przez kojot3.0 ; 20-10-2010 o 22:35
Po 15 minutach poddaj e się. Proszę o skasowanie mojego tematu . Nie umiem wstawić tu fotki tak jak chce , wstawiają mi się jakieś małe , ehh poronione to wszystko...
Ostatnio edytowane przez kojot3.0 ; 20-10-2010 o 22:35
Wrzuć większą na serwer to pomożemy. Zdjęcie z linka, którego podałeś ma szerokość 500px.
faktycznie niewielka fota
Może teraz
Ostatnio edytowane przez kojot3.0 ; 20-10-2010 o 22:52
1.Czarny staw
No widzisz, jak chcesz to potrafisz, teraz już będzie z górki![]()
Co do zdjęcia to na moje oko jest leci w prawo , pozatym jest OK.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Czy leci z nami niebo
No właśnie, jak na takich zdjęciach określić czy leci w prawo lub w lewo? Linii horyzontu brak, góry nie są pionowymi liniami, a linia brzegowa nie musi być prostopadle ... ? Ja czasami przy takich zdjęciach mam wrażenie, że leci, ale to zawsze jest typowo subiektywne odczucie, a aspekty techniczne?
Skontaktuj się z nami