modelka: Aleksandra
Szukaj
modelka: Aleksandra
Zdjęcie bardzo mi się podoba, fajnie świecone. Modelka bardzo urodziwa. Widziałem je już na Twojej stronie z tym że na stronie ze zdjęciem coś niedobrego się dzieje, chyba kompresja je zjadła bo widać artefakty charakterystyczne dla jpeg (na tle najbardziej widać)
Piękny odcień ciała modelki, natomiast twarz nie bardzo.
Ale pięknie wyszło.
Tak z ciekawości, bo czerń subtelnatatuaż, to jest oryginał, czy psiknięty szablon farbą na potrzeby sesji?
Tutaj jest... podpis
jakiś żart?
Podoba mi się, jak światło rozchodzi się po ciele (co przy takim ciele trudne nie było), ale cała fota jest bez wyrazu - ot, lepszy strzał rzucony prosto z puchy
TO JEST GLAMOUR!
ciemna plama na pół twarzy (cień od nosa), wór pod okiem, błyszcząca cera, włosy grzebieniem pociumane na początku sesji najwyżej... no pliz...
i jeszcze ta sprana, skłaczona czerwona połać... ułożona ładnie i pomysł zacny, ale takie rzeczy się do tego działu poprawia, jeśli się wcześniej nie przewidziało i nie zaopatrzyło w coś szlachetniejszego, np. satynę, szyfon etc.
ostatnio widzę tragiczny spadek jakości prezentowanych tutaj prac. Co ciekawsze, więcej komentarzy + zyskują posty zawierające zwykłe portreciaki z murem za plecami niż dopieszczone projekty.
... cudnie ... takie fotki bardzo lobię
Skontaktuj się z nami