... teraz, aż głupio mi (pewnie nie tylko mi) jest wystawiać jakiekolwiek zdjęcia
Zapraszam
P.S. w niektórych miejscach cienie są chyba troszkę niebieskie ale nie potrafię sobie z tym poradzić narazie, więc przymnknijcie oko![]()
Szukaj
... teraz, aż głupio mi (pewnie nie tylko mi) jest wystawiać jakiekolwiek zdjęcia
Zapraszam
P.S. w niektórych miejscach cienie są chyba troszkę niebieskie ale nie potrafię sobie z tym poradzić narazie, więc przymnknijcie oko![]()
Nie sądziłem, że aż tak źle będzie. Tylko why...
no przypatrz sie temu zdjęciu. może gdybyś przyciął to zdjęcie od dołu 1/3 (w kwadrat to wziąć) , wyostrzył, popracował nad kolorami.poszukaj użytecznych tutków .
Szaro buro i ponuro.
Razi nieostrość na pierwszym planie, a w zasadzie również całego obrazka.
Domyślam się, że było naprawdę ciekawe światełko, ale niestety nie udało Ci się go pokazać.
Może spróbuj jeszcze raz podejść do obróbki tego zdjęcia.
Może lepiej byłoby w kwadracie? I jak się decyduje na f 3.5, to warto wyostrzyć do bólu pierwszy plan. I wybrać na niego coś mniej banalnego.
Pozdrawiam!
I za to mogę podziękować. Braku ostrości jakoś specjalnie nie widziałem a kwadrat mam ale może pokaże jak popracuję nad kolorami. A co do pokazywania mniej banalnych motywów ... postaram się ale nie obiecuję niczego. Jeszcze raz dziękuję za opinię i poświęcenie chwili.
Skontaktuj się z nami