Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie

Dla mnie musisz się zdecydować na podział kadru.Chociaż,prawdę mówiąc, to już zrobiłeś...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Tak jeszcze, żebyś znalazł coś ciekawego na zaczepienie wzroku to byłoby super, a tak trochę zwyczajne.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

A ja słyszałem, że sugestia 1/3:2/3 (bądź odwrotnie) i inne warianty niesymetrycznych podziałów nie dotyczą tak koniecznie zdjęć, na których jest spokojna woda i odbicie nieba. Prawda to? Bo czasami faktycznie całkiem nieźle wyglądają połówki. A co do zdjęć to faktycznie niebo jest trochę za mało dramatyczne, by człowiek nie szukał instynktownie wzrokiem jakiejś "zahaczki", tematu. Ale jedyneczka ma klimat.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Ładnie, jedyne co mi przeszkadza to pijany kadr. Łatwo se mozna to sprawdzić skrolując temat i przyrównac do krawędzi przeglądarki. Poza tym ładnie, dobry kolor i klimat.
    D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dla mnie musisz się zdecydować na podział kadru.Chociaż,prawdę mówiąc, to już zrobiłeś...
    A widzisz Andrzejku tym razem od kanonów podziałów uciekłem sobie
    Wybór świadomy i biorę za to pełną odpowiedzialność

Domyślnie

Woda sie wylewa z lewej strony. Poza tym całkiem ładnie, aczkolwiek z deficytem motywu

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba.

Cytat Zamieszczone przez IaceQ Zobacz posta
    Ładnie, jedyne co mi przeszkadza to pijany kadr. Łatwo se mozna to sprawdzić skrolując temat i przyrównac do krawędzi przeglądarki.
    A powiedz mi, jak wypoziomujesz w sytuacji (jak na zdjęciu), gdzie odległość brzegu (przy prawej krawędzi zdjęcia) od aparatu = 1km, a odległość brzegu (na środku zdjęcia) od aparatu = 1,3km. Linia brzegu w kadrze przecież nie może być wtedy pozioma...
    D7k, D80+MB;12-24/F4,70-200/F2.8,SB600,2xYN460II,3xRF602,A600+BH2,LP-FP200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Woda sie wylewa z lewej strony. Poza tym całkiem ładnie, aczkolwiek z deficytem motywu
    A ja dodam,że grobla krzywa

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów