Szukaj
Nie jest źle, nawet z tą mocną obróbką, ale ucięta lewa ręka strasznie razi.
Szary, cichy człowiek.
Lewa rzeczywista, czy z lewej na zdjęciu??
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dlaczego tak uważasz? Widać przecież, że taki był zamysł, żeby oczy były mocno zaakcentowane na tym zdjęciu. Nie są ani hiper kontrastowe, ani przepalone, ani nie mają czarnych obszarów, ani nic innego. Nie są jedynie aż tak "przygaszone" jak pozostała część zdjęcia. Ale granica jest płynna (bo nie tylko oczy ale i część twarzy jest taka), żeby całość sprawiała wrażenie wychodzenia poza resztę.
Dxxx i inne.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
bardzo ciekawe zdjęcie, ale moim zdaniem oczy są przesadzonezbytnio wyróżniają się i zdjecie przestaje być delikatne...
spróbuj zrobić tak samo ale bez wyciągania na wierzch oczu![]()
![]()
nie podoba mi się zwłaszcza ta obróbka, wybacz mi straszy jestem i pamiętam gazety z Kaszpirowskim z połowy lat 80, tylko, że wtedy nie używano komputerów do takiej obróbki, a takie skojarzenie miałem od razu widząc to zdjęcie i w głowie mi zaświeciło (jak po Kaszpirowskim), że ja to skądś znam
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
Jest źle. Sztucznie. Nierówno, niechlujnie. Dochodzi jeszcze dziwaczne światło (dwa cienie pod nosem). Oczy wyglądają jak doklejone. Był pomysł - widać - i pewna konsekwencja w realizacji. Ale nie tędy droga.
Fatalnie moim zdaniem.
Ale widzę potencjał i chęć pozowania u modelki
Wyciągnij wnioski i próbuj
Skontaktuj się z nami