Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Miękko

Domyślnie Miękko

Chciałem się podzielić takim jednym portretem mojej drugiej połówki ... Mam nadzieję, że się spodoba.

Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Nie jest źle, nawet z tą mocną obróbką, ale ucięta lewa ręka strasznie razi.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Lewa rzeczywista, czy z lewej na zdjęciu??
    Dxxx i inne.

Domyślnie

Dlaczego tak uważasz? Widać przecież, że taki był zamysł, żeby oczy były mocno zaakcentowane na tym zdjęciu. Nie są ani hiper kontrastowe, ani przepalone, ani nie mają czarnych obszarów, ani nic innego. Nie są jedynie aż tak "przygaszone" jak pozostała część zdjęcia. Ale granica jest płynna (bo nie tylko oczy ale i część twarzy jest taka), żeby całość sprawiała wrażenie wychodzenia poza resztę.
    Dxxx i inne.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

bardzo ciekawe zdjęcie, ale moim zdaniem oczy są przesadzone zbytnio wyróżniają się i zdjecie przestaje być delikatne...
    spróbuj zrobić tak samo ale bez wyciągania na wierzch oczu

Domyślnie

nie podoba mi się zwłaszcza ta obróbka, wybacz mi straszy jestem i pamiętam gazety z Kaszpirowskim z połowy lat 80, tylko, że wtedy nie używano komputerów do takiej obróbki, a takie skojarzenie miałem od razu widząc to zdjęcie i w głowie mi zaświeciło (jak po Kaszpirowskim), że ja to skądś znam
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bogdi64 Zobacz posta
    nie podoba mi się zwłaszcza ta obróbka, wybacz mi straszy jestem i pamiętam gazety z Kaszpirowskim z połowy lat 80, tylko, że wtedy nie używano komputerów do takiej obróbki, a takie skojarzenie miałem od razu widząc to zdjęcie i w głowie mi zaświeciło (jak po Kaszpirowskim), że ja to skądś znam
    i pewnie autor takie zamierzenie posiadał

natomiast jeśli chodzi o mnie, to nie trafia kompletnie.
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Jest źle. Sztucznie. Nierówno, niechlujnie. Dochodzi jeszcze dziwaczne światło (dwa cienie pod nosem). Oczy wyglądają jak doklejone. Był pomysł - widać - i pewna konsekwencja w realizacji. Ale nie tędy droga.

Domyślnie

Fatalnie moim zdaniem.
    Ale widzę potencjał i chęć pozowania u modelki
    Wyciągnij wnioski i próbuj

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów