Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Takie tam

Domyślnie

Gdyby na jedynce modelka spojrzała w obiektyw, co wspomniał już kolega kacap1, bardziej by mi się podobała. Kadrowałbym też jakoś inaczej, zostawiłbym mniej miejsca w PG rogu. Za to dwójka mnie się bardzo widzi. Pomimo, że w tle są schody, to MZ zarówno dzięki ich lokalizacji poza głębią ostrości, jak i ich neutralnej kolorystyce, mocno odcinającej i eksponującej główny temat, mnie zupełnie nie przeszkadzają.
    clusca
    Fufu X

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Dla mnie najlepsze 4 i 5. Choć na 5 ostrość chyba bardziej na kurtce niż na oczach.
    1 nie podoba mi się przez ułożenie ust modelki. Na 3 taki trochę wzrok killera
    Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

Now you talkin'

Mnie się ostatnie trzy bardzo podobają. trójka drapieżna, ładne światełko, tonacja. Wszystkie trzy pokazujące modelkę bardzo sexi. Na czwórce wprawdzie średnio mi się podoba tło ale modelka rekompensuje wszystko. Na pięć jedynie za sprawą pozy modelki i ułożenia poły płaszczyka uda zlewają się w jedno, tworząc wrażenie dość pokaźnej całości, ale po wnikliwej analizie tego miejsca można stwierdzić, że uda jednak są dwa
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Dzięki za opinie. Mam uda w lepszej wersji. Kolorystyka mocno ocieplona na specjalne życzenie modelki.
    6.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Dwójka ładniejsza,może zbyt centralnie,chociaż...?
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

Ze tez nikt tego jeszcze nie napisal!
    Sliczne wlosy ma modelka

1,3,4,5,6 - > podoba sie :]
    Don't take life too seriously... You'll never escape it alive, anyway.

Blog

Domyślnie

2,3 i 6 podobają się.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów