Szukaj
No i bardzo spoko. Najbardziej mi pasuje kadrowo 3, potem 2, a 5 ma bardzo dobry taki mglisto-wilgotny klimat, i kadrowo chyba nawet bardziej mi pasuje niz 3. Udane lesne zdjecia z dobrze pokazanymi przeswitami, mz.
6 mogla by miec tytul "Przy pracy".
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
osobiście najbardziej mi się widzi 3 i 4, potem 2 i 5. Bardzo udane kadry zarówno kompozycyjnie, jak i kolorystycznie. Gratulacje udanych kadrów
Dzięki. A coś byście zmienili?
Nikon http://greg77.com/
Ładne, najbardziej pasi mi 5, za kolorystykę i taką malarską miękkość.
pozdrawiam Moritz
Jeśli chodzi o ewentualne zmiany, 4 i 6 - za GrzegorzemKompozycyjnie natomiast mnie najbardziej podoba się 1, a po niej 5 - światło wydaje mi się w tych kadrach najbardziej subtelne, a o to przecież chodzi. Ogólnie rzecz ujmując, bardzo dobry zestaw zapodałeś (z tego też powodu czwórka odstaje od reszty jeszcze wyraźniej i, w mojej opinii, w ogóle jej tutaj być nie powinno).
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Wszystkie są pieknie ale 5 sie wybija i to znacznie, znakomity klimat i zdjecia.
Skontaktuj się z nami