Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Prawie jak...

maniak666
    Gość

Domyślnie Prawie jak...

Jak w tytule prawie jak Newhaven II Sylvestra. No ale nie memłane, landrynkowe, no po prostu pojechane po całości. Bez dopalaczy Wizję taką miałem

No i pierwszy raz ubrane w coś, czego do niedawna jakoś nie za bardzo trawiłem. Szanowni Państwo-RAMKA

Zapraszam

Domyślnie

Zobacze to jeszcze w domu ale na monitorze w pracy jest lipa, pojechales za daleko z obrobka!

Domyślnie

widziałem rawa, i powiem ze za mocno suwaczkami pojechałes chyba jednak jakieś dopalacze były !? falochron wyszedł u mnie zielony, plamy czerwonego na piasku co do kadru to fajnie ze zostawiłeś piasek wprowadza wieloplanowość choć troche za jasny jest na dole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylvester Zobacz posta
    (......) falochron wyszedł u mnie zielony, plamy czerwonego na piasku co do kadru to fajnie ze zostawiłeś piasek wprowadza wieloplanowość choć troche za jasny jest na dole
    U mnie tak samo, niebo tez chyba deczko za duzo pociagniete....mniej tymi suwaczkami a bedzie fajna fota.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    U mnie tak samo, niebo tez chyba deczko za duzo pociagniete....mniej tymi suwaczkami a bedzie fajna fota.

Jak tak teraz na to patrzę to nie pozostaje nic inneo jak zgodzic się z poprzednikami i podpisac pod tym co wyżej.

Domyślnie

Czasami siedząc przy obróbce, warto zrobić sobie dłuższą przerwę pomaga w lepszej ocenie swojej pracy, przed publicznym pokazem

kadrowo fajnie
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Kadrowo bardzo fajnie, przejrzystosc nieba rowniez.Szumy i kolory jednak poniekad dyskfalifikuja to zdjecie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Uprawnienia umieszczania postów