Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: ^0|0^

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sekta Zobacz posta
    Wszystkich którzy chcą takich "genialnych", "rewelacyjnych", czy "bombowych" ujęć zapraszam do zoo czy innego ptasiego azylu.
    O własnie....

Ja głupi jednak dalej bede wylewał pot w lesie, aby zrobic byle jakie zdjecie "sarny"......

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawoj400 Zobacz posta
    O własnie....

Ja głupi jednak dalej bede wylewał pot w lesie, aby zrobic byle jakie zdjecie "sarny"......
    Jestem jak najbardziej za, w lesie można duże lepsze foty złapać.
    A jeleń także w niewoli zrobiony, ale nie w zoo, hodowlany że tak powiem w wydzielonym kawałku lasu.

Domyślnie

Zoo - ja już myślałem że byłeś w sklepie z zabawkami Piękne te pluszaki .
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

Zoo, czy nie zoo, ale i tam można fajne fotki zrobić Już nieraz widziałem fotki z zoo, skopne jak diabli. Akurat tutaj sa świetne i naprawde ładnie cykniete.
    Znam osoby które nie mogą same chodzić po lesie, wspinać się na drzewa i ich jedyna nadzieją są właśnie zoo-a. Budują zimą karmiki, po to by cieszyć się fotografia
    Dla mnie jednak lepiej jest wspiąć się i robić foty, czy siedziec cały dzień w lesie
    Jednak dla mnie fotki są świetne .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amedos Zobacz posta
    Zoo, czy nie zoo, ale i tam można fajne fotki zrobić Już nieraz widziałem fotki z zoo, skopne jak diabli. Akurat tutaj sa świetne i naprawde ładnie cykniete.
    Znam osoby które nie mogą same chodzić po lesie, wspinać się na drzewa i ich jedyna nadzieją są właśnie zoo-a. Budują zimą karmiki, po to by cieszyć się fotografia
    Dla mnie jednak lepiej jest wspiąć się i robić foty, czy siedziec cały dzień w lesie
    Jednak dla mnie fotki są świetne .
    Wbrew pozorom w zoo nie jest lekko zrobić dobrą fotografię, czasami trzeba się namęczyć.
    Np, żeby zrobić fotografie nr 1 musiałem się wspiąć na drzewo na wysokość 3 metrów. Sowy nie siedzą na ziemi przecież. Jedną nogą oparty o drzewo, jedną ręką o siatkę a drugą ręką robiąc fotkę.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów