Szukaj
4 fajna reszta nie zawiera treści
Wszystkie bdb prace trudno wybrać te naj ,ładne kolorki -Gratulacje !
Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC
Ogólnie ok, najbardziej 1
Sam nie wiem co mam napisać. Generalnie fajnie jak ktoś pisze cokolwiek, bo najgorsze dla fotografa chyba jest to, ze ktoś przejdzie obojętnie w koło jego pracy. A jak ktoś chwali to fajnie, ale tylko fajnie. Jednak rewelacja jest jak ktoś skrytykuje konstruktywnie. Wtedy jest szansa na doskonalenie swoich umiejętności. Ale to każdy przecież wie.
Dobra ja tam się mało znam, ale co tam napiszę swoje subiektywne odczucia..
1.
Podoba mi się najbardziej chociaż zdecydowanie przesunął bym kadr w dół, głowa wyżej krawędzi górnej, a na dole cięcie poniżej bioder więc pewnie trzeba by zrobić jeszcze krok w tył. Kolory, światło ok....tylko coś mi się temperatura nie podoba, tak jakby światło na ramieniu i włosach jest niebieskie (pewnie słoneczne przez liście) a na twarzy bardziej żółte (podejrzewam złotą blendę...może lepsza byłaby biała lub srebrna i ocieplenie całego zdjęcia...gdybam i się czepiam)
2.
Znowu trochę bym przesunął w dół, zostawić stopy i całą sylwetkę bliżej górnej krawędzi. Blenda pewnie przydałaby się większa co by światło na drzewie dawało większą poświatę. Jakby się dało to zmniejszyłbym też GO, żeby te gałązki i liście nad głową bardziej się "rozciapciały"Tutaj ta złota blenda aż tak bardzo nie razi...
3.
Jakby patrzyła na Ciebie.... No i może czubek głowy zostawić...również widać połowę twarzy niebieską, drugą żółtą, nawet błyski w oku mają różne kolory
4.
Kompletnie nie rozumiem tego zdjęcia. Ani kadr mi się nie podoba...albo bliższy albo dalszy, ani konwersja, ani poza...
Oczywiście wszystko na siłę czepialskie bo chciałeś poczytać uwag
Ogólnie fajnie, że zamieszczasz dużo prac bo jak widać nie każdy to robi, a fotografujących było sporo.
Czekam na kolejne![]()
ile razy bym chciał zobaczyć, nigdy nie widzę zdjęć wrzucanych przez Shaiith`a![]()
pocieszam się tylko pozytywnymi komentami.
Dlaczego ich nie widzę?? Strasznie długo się ładują... i ładują... i ładują....i d...pa.
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Skontaktuj się z nami