Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Wątek: Wymiziane...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta

P.S. Tak jeszcze ze 2-3 wypady w to miejsce i nie bedziesz mial tam co fotografowac
    Eee, tak źle to tam nie będzie . Kto był, to widział. Kadrów jak w 12-to tomowej encyklopedii .
    Tylko szczęścia trochę trzeba mieć, aby światełko sprzyjającym było. A wtedy te piękne tereny pokazują całą swoją magię. I nad brakiem wyżej wspomnianego najbardziej ubolewam . Chłopaki kilka kilometrów przejechali, aby nacieszyć oczy i odciski na palcach odświeżyć, a tu aura "lekko" niesprzyjająca była .

P.S. Ale ja tam wrócę i to dosyć szybko. Po prostu mam tam coś jeszcze do załatwienia... .

Domyślnie

P.S. Tak jeszcze ze 2-3 wypady w to miejsce i nie bedziesz mial tam co fotografowac
    Hubercie nie ma takiej opcji, na tamtejszych kadrach można nie jedno body zajechać
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Oszczędny w słowach Awatar zymir
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Piękne.
    Nie ważne jest dłuto - ważna jest rzeźba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Eee, tak źle to tam nie będzie . Kto był, to widział. Kadrów jak w 12-to tomowej encyklopedii .
    Tylko szczęścia trochę trzeba mieć, aby światełko sprzyjającym było. A wtedy te piękne tereny pokazują całą swoją magię. I nad brakiem wyżej wspomnianego najbardziej ubolewam . Chłopaki kilka kilometrów przejechali, aby nacieszyć oczy i odciski na palcach odświeżyć, a tu aura "lekko" niesprzyjająca była .

P.S. Ale ja tam wrócę i to dosyć szybko. Po prostu mam tam coś jeszcze do załatwienia... .
    Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Hubercie nie ma takiej opcji, na tamtejszych kadrach można nie jedno body zajechać
    W takim razie, jak zjade do Polandii na stałe, to pisze sie na taki wypad - z przewodnikiem
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

W takim razie, jak zjade do Polandii na stałe, to pisze sie na taki wypad - z przewodnikiem
    Przewodnik ze mnie kiepski raczej, ale jako towarzysz i wieczorny animator chętnie się piszę .

Domyślnie

Przewodnik ze mnie kiepski raczej, ale jako towarzysz i wieczorny animator chętnie się piszę .
    Mialo byc "z przewdonikiem"... znasz juz te kraine bardzo dobrze/ciekawe miejsca itd, stad tez tak mi sie skojarzylo
    Zbierzemy ekipe i w droge!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Z pierwszym się nie zgodzę, z drugim jak najbardziej
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Nie rozumiem tych fot jako strikte krajobraz. Niemniej zarabiascie mi sie podobaja. Napisze wielkimi literami: REWELACJA!!! Bravo Kucharski!!! hehehe))
    To nazwisko trzeba zapamietac!

Domyślnie

wszystko juz zostalo powiedziane wiec pozostaje jedynie podziwiac piekne prace

pozdr.
    nikony dwa i jakies szkła

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów