Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Wątek: Wymiziane...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta

P.S. Tak jeszcze ze 2-3 wypady w to miejsce i nie bedziesz mial tam co fotografowac
    Eee, tak źle to tam nie będzie . Kto był, to widział. Kadrów jak w 12-to tomowej encyklopedii .
    Tylko szczęścia trochę trzeba mieć, aby światełko sprzyjającym było. A wtedy te piękne tereny pokazują całą swoją magię. I nad brakiem wyżej wspomnianego najbardziej ubolewam . Chłopaki kilka kilometrów przejechali, aby nacieszyć oczy i odciski na palcach odświeżyć, a tu aura "lekko" niesprzyjająca była .

P.S. Ale ja tam wrócę i to dosyć szybko. Po prostu mam tam coś jeszcze do załatwienia... .

Domyślnie

P.S. Tak jeszcze ze 2-3 wypady w to miejsce i nie bedziesz mial tam co fotografowac
    Hubercie nie ma takiej opcji, na tamtejszych kadrach można nie jedno body zajechać
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Eee, tak źle to tam nie będzie . Kto był, to widział. Kadrów jak w 12-to tomowej encyklopedii .
    Tylko szczęścia trochę trzeba mieć, aby światełko sprzyjającym było. A wtedy te piękne tereny pokazują całą swoją magię. I nad brakiem wyżej wspomnianego najbardziej ubolewam . Chłopaki kilka kilometrów przejechali, aby nacieszyć oczy i odciski na palcach odświeżyć, a tu aura "lekko" niesprzyjająca była .

P.S. Ale ja tam wrócę i to dosyć szybko. Po prostu mam tam coś jeszcze do załatwienia... .
    Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Hubercie nie ma takiej opcji, na tamtejszych kadrach można nie jedno body zajechać
    W takim razie, jak zjade do Polandii na stałe, to pisze sie na taki wypad - z przewodnikiem
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

W takim razie, jak zjade do Polandii na stałe, to pisze sie na taki wypad - z przewodnikiem
    Przewodnik ze mnie kiepski raczej, ale jako towarzysz i wieczorny animator chętnie się piszę .

Domyślnie

Przewodnik ze mnie kiepski raczej, ale jako towarzysz i wieczorny animator chętnie się piszę .
    Mialo byc "z przewdonikiem"... znasz juz te kraine bardzo dobrze/ciekawe miejsca itd, stad tez tak mi sie skojarzylo
    Zbierzemy ekipe i w droge!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Z pierwszym się nie zgodzę, z drugim jak najbardziej
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Oszczędny w słowach Awatar zymir
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Piękne.
    Nie ważne jest dłuto - ważna jest rzeźba.

Domyślnie

Nie rozumiem tych fot jako strikte krajobraz. Niemniej zarabiascie mi sie podobaja. Napisze wielkimi literami: REWELACJA!!! Bravo Kucharski!!! hehehe))
    To nazwisko trzeba zapamietac!

Domyślnie

Oba bez dwóch zdań oddają piękno tej ciągle nieodgadnionej dla mnie krainy, dla mnie super.
    Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    PS. dobrze myślisz, Ostry już jedzie
    Ba no jasne że tak, tylko najpierw odwiedzę Andrzeja
    Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    ...Nie rozumiem tych fot jako strikte krajobraz...
    Istnieje taka możliwość niemniej proponuję zapoznać się z tak zwaną Kielecka Szkołą Fotografii
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów