Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie

Brakuje tego co w tych samochodach najlepsze : tyłka auta . Ale reszta jest świetna. Fura tak samo tak jak na syndykat przystało .

Domyślnie

Zdjęcia w naturze troche niekorzystnie doświetlane flashem. Mogłeś strzelać lampą gdzie indziej, trochę rozproszyć błysk (choćby błysnąć w jasno ubranego kumpla stojącego obok albo blende), za bardzo widać tego flasha.

Na zdjęciach garażowych już lepiej ale tutaj mam wrażenie że brakuje czerni. Oglądałem i histogram pokazuje ze nie zawsze startuje od czarnego co w sumie potwierdza co powiedziałem. Ostatnia fota poruszona.

Samochód piękny. Nie lubię BMW ale zawsze dojcz tuning mi się strasznie podoba w każdym niemieckim wozie.
    D610 + D90 | 14 2.8 | 35 1.8 | 50 1.4 | 85 1.4 | (105 2.0 DC) | SB800 + YN465 + YN465II

Domyślnie

Hm jak dla mnie ot na sesji w lesie pora chyba byla nie na zbyt odpowiednia. odbicia swiatła psuja linia samochodu i nie pozwalaja sie skupic na jego bryle. W garażu chyba mamy sytuację w druga strone. Tu troche za mało swiatła, i ostrosci. w takich fotach to odpowiednia ostrosc jest chyba rzecza konieczna. Dziabałes z reki czy z użyciem statywu?
    PS
    Ale i tak ktos bryczke ladnie wyszykował
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

Każda, rzeczowa uwaga jest dla mnie cenna

Doświetlałem SB900 CLS w różnych ustawieniach.

Fakt faktem, że Sabinę widać, mam więcej fotek - mogłem bardziej się postarać

Strzelałem z ręki w ten zimny dzień, ale to nie jest wytłumaczenie.

Uprawnienia umieszczania postów