Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Pytania o 300s.

Domyślnie

Więcej youtuba oglądaj, na pewno będziesz robił lepsze foty.
    N. D810, D5100, N. 18-70 f3.5-4.5G, 24-70 f2.8, 50 f1.8G, 105 Micro
    SB-800, SB-900. Sy. 500mm f6.3,

Domyślnie

a ja cały czas wam mówię, że normalnie ktoś z nas sobie jaja robi.............................................. .....
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lubin, Dolny Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jatin Zobacz posta
    Więcej youtuba oglądaj, na pewno będziesz robił lepsze foty.
    Pokazuje porównanie ale czepiasz się, że tam się uczę zdjęcia robić. Nigdy nie obejrzałem żadnego tam filmu o fotografowaniu, ale ty pewnie wiesz lepiej, tak?
    D3000+N18-55+Minolta 35-70AF+Pierścień odwrotnego mocowania ;]

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=158354

Oszczędny w słowach Awatar m@riusz
    Miasto
    Nowy Dwór Mazowiecki

Domyślnie

Bez sensu cały ten wątek , jak kolego masz kaskę to kupuj tego D300 \ s na pewno poradzisz sobie z obsługą kup parę książek o fotografii i ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz a efekty szybko przyjdą.
    D300 + MB-D10 / N 50 f1.8 / S 24-60 f2,8 DG EX
    Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kase, a mistrz martwi się o światło

Domyślnie

bogdi64 - do tej pory myslalem, ze facet naprawde chce sie czegos dowiedziec, od postu z youtuba szukam ukrytej kamery

bartwal - dobra rada, jak chcesz pomocy to moze troche grzeczniej, a co do aparatow to pomin d300s - d3s robi lepsze zdjecia, ahh... d3, bo przeciez nie ma roznicy pomiedzy jednym a drugim, a moze to sie nazywalo f3.... sam juz nie wiem, zycze milego robienia zdjec i zeby aparat Ci w tym nie przeszkadzal EOT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bartwal Zobacz posta
    (...) Nigdy nie obejrzałem żadnego tam filmu o fotografowaniu, ale ty pewnie wiesz lepiej, tak?
    A szkoda. Ja oglądałem i na YT, i w TV. Każda możliwość zdobycia dodatkowej wiedzy, zwłaszcza za darmo jest po prostu bezcenna.

Kolego, poza paroma przypadkami większość osób chce Ci zwyczajnie pomóc. Jeśli tego nie jesteś w stanie zrozumieć to wątek powinien dostać kłódkę co zaoszczędzi Ci (miedzy innymi) nerwów.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Rycerz
    Gość

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów