Więcej youtuba oglądaj, na pewno będziesz robił lepsze foty.
Szukaj
Więcej youtuba oglądaj, na pewno będziesz robił lepsze foty.
N. D810, D5100, N. 18-70 f3.5-4.5G, 24-70 f2.8, 50 f1.8G, 105 Micro
SB-800, SB-900. Sy. 500mm f6.3,
a ja cały czas wam mówię, że normalnie ktoś z nas sobie jaja robi.............................................. .....
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
D3000+N18-55+Minolta 35-70AF+Pierścień odwrotnego mocowania ;]
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=158354
Bez sensu cały ten wątek , jak kolego masz kaskę to kupuj tego D300 \ s na pewno poradzisz sobie z obsługą kup parę książek o fotografii i ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz a efekty szybko przyjdą.
D300 + MB-D10 / N 50 f1.8 / S 24-60 f2,8 DG EX
Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista martwi się o kase, a mistrz martwi się o światło
bogdi64 - do tej pory myslalem, ze facet naprawde chce sie czegos dowiedziec, od postu z youtuba szukam ukrytej kamery
bartwal - dobra rada, jak chcesz pomocy to moze troche grzeczniej, a co do aparatow to pomin d300s - d3s robi lepsze zdjecia, ahh... d3, bo przeciez nie ma roznicy pomiedzy jednym a drugim, a moze to sie nazywalo f3.... sam juz nie wiem, zycze milego robienia zdjec i zeby aparat Ci w tym nie przeszkadzal EOT
A szkoda. Ja oglądałem i na YT, i w TV. Każda możliwość zdobycia dodatkowej wiedzy, zwłaszcza za darmo jest po prostu bezcenna.
Kolego, poza paroma przypadkami większość osób chce Ci zwyczajnie pomóc. Jeśli tego nie jesteś w stanie zrozumieć to wątek powinien dostać kłódkę co zaoszczędzi Ci (miedzy innymi) nerwów.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Skontaktuj się z nami