Szukaj
co chciałeś pokazać?
do mnie nie trafiają te zdjęcia
Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau
Masz na myśli, że jest misz masz? Może i rzeczywiście racja. Chciałem pokazać życie Radomia i jego mieszkańców. Być może zbyt duży rozrzut jednak wyszedł. No nic dziękuję za uwagi i pozdrawiam.
rzeczywiście każdej z innej wsi, lecz chociaż dobre kadrowanie moim zdaniem
nie ni nie jest tak zle. pokazales przekroj społeczny, mlde matki, malolaty, emeryci/rencisci, jest OK. Moze faktycznie powinno byc np podzielone na cykle, dzien z zycia emeryta radomskiego, itd. Jezeli tak bys podszedl to mozna to traktowac jako zajawkai wtedy jest OK.
No ale my nie autorzy wiec nie wiemy co tam małes mna mysli..
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
7 bardzo dobre, z tym że bardziej pasje do kategorii portret społeczny (aczkolwiek w tle brakuje kontekstu, chociaż zdjęcie mówi trochę o modelu). 5 i 4 też niczego sobie, aczkolwiek 4 bym kadrował mniej centralnie. Poza tym w miejscu zrobienia tej 4 pewnie dało się zrobić cały reportaż o zainteresowaniach modeli
Dzięki wielkie chłopaki za rady. Patrząc poraz kolejny na te zdjęcia i czytając Wasze komentarze doszedłem do wniosku, że może lepiej byłoby się skoncentrować nad jednym tematem. Ew. wyszukać sobie tytuł, wątek i pod niego próbować fotografować ludzi. Pozdrawiam
Mnie tu nie pasuje tytuł, właściwie zdjęcia do tytułu. Podobne zdjęcia można zrobić w dowolnym mieście Europy. Bez tytułu nie wiadomo, że to radomianie.
Jak dla mnie największy potencjał ma 07. Gość widać, że jest całkiem przyjaźnie nastawiony - szkoda, że nie udało się rozwinąć tego tematu.
Z samej 2 przy nawiązaniu kontaktu z grającymi można by też coś niezłego wyciągnąć.
01 i 06 - całkiem nie w klimacie.
Skontaktuj się z nami