Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Radomianie

Domyślnie Radomianie

Zdjęcia zrobiłem na ulicach Radomia oraz w lokalu fryzjerskim. Może jakieś uwagi drogie koleżanki i drodzy koledzy... Zapraszam.

01.

02.

03.

04.

05.

06.

07.

Domyślnie

co chciałeś pokazać?
    do mnie nie trafiają te zdjęcia
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Masz na myśli, że jest misz masz? Może i rzeczywiście racja. Chciałem pokazać życie Radomia i jego mieszkańców. Być może zbyt duży rozrzut jednak wyszedł. No nic dziękuję za uwagi i pozdrawiam.

Domyślnie

rzeczywiście każdej z innej wsi, lecz chociaż dobre kadrowanie moim zdaniem

Domyślnie

nie ni nie jest tak zle. pokazales przekroj społeczny, mlde matki, malolaty, emeryci/rencisci, jest OK. Moze faktycznie powinno byc np podzielone na cykle, dzien z zycia emeryta radomskiego, itd. Jezeli tak bys podszedl to mozna to traktowac jako zajawka i wtedy jest OK.
    No ale my nie autorzy wiec nie wiemy co tam małes mna mysli. .
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

7 bardzo dobre, z tym że bardziej pasje do kategorii portret społeczny (aczkolwiek w tle brakuje kontekstu, chociaż zdjęcie mówi trochę o modelu). 5 i 4 też niczego sobie, aczkolwiek 4 bym kadrował mniej centralnie. Poza tym w miejscu zrobienia tej 4 pewnie dało się zrobić cały reportaż o zainteresowaniach modeli

Domyślnie

Dzięki wielkie chłopaki za rady. Patrząc poraz kolejny na te zdjęcia i czytając Wasze komentarze doszedłem do wniosku, że może lepiej byłoby się skoncentrować nad jednym tematem. Ew. wyszukać sobie tytuł, wątek i pod niego próbować fotografować ludzi. Pozdrawiam

Domyślnie

Mnie tu nie pasuje tytuł, właściwie zdjęcia do tytułu. Podobne zdjęcia można zrobić w dowolnym mieście Europy. Bez tytułu nie wiadomo, że to radomianie.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez look Zobacz posta
    Poza tym w miejscu zrobienia tej 4 pewnie dało się zrobić cały reportaż o zainteresowaniach modeli
    i tego brakuje, zwłaszcza że jak widać byli chętni na współpracę.
    Jakieś z akcji ze dwa zdjęcia, portrety każdego z nich, z jedno zbliżenie detalu (koła na przykład) i reportaż zrobiłby się sam
    wybieram inne systemy

Domyślnie

Jak dla mnie największy potencjał ma 07. Gość widać, że jest całkiem przyjaźnie nastawiony - szkoda, że nie udało się rozwinąć tego tematu.
    Z samej 2 przy nawiązaniu kontaktu z grającymi można by też coś niezłego wyciągnąć.
    01 i 06 - całkiem nie w klimacie.
    Marek

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
    fb, music, portrait

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów