Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Brutalizm

Domyślnie

W sobotę idę zrobić tam pożegnalną sesję, bo od poniedziałku zamykają go na "amen", aż do nowego otwarcia. Mojej osobie najbardziej podoba sie 6 i coś takiego podobnego mam w zamyśle do osiagnięcia.

Domyślnie

Słyszałem, że chcą go wyburzyć i widziałem prace na peronie, ale nie myślałem że tak szybko to pójdzie.

http://kolejowe.dbv.pl/news.php?readmore=884

Dodane przez Admin1 dnia 19-10-2010 07:37 [...] Nie zamknięto jeszcze głównego budynku dworca w Katowicach, za remont którego odpowiada inwestor prywatny - spółka Neinver Polska. Ale już w budynku trwa rozbiórka sklepów, budek w których prowadzono handel. Pasażerowie muszą przemieszczać się pośród rozebranych elementów budek oraz krzątających się robotników. PKP PLK czeka na decyzję inwestora o zamknięciu dworca. Gdy to nastąpi sprzedaż biletów przeniesie się do tymczasowego dworczyka przy placu Oddziałów Młodzieży Powstańczej.
    Aparaty, szkła i ja

Domyślnie

Niech zostawią te kielichy ...
    Do zdjęć bym dodała kontrastu

PS Czy ten dworzec będzie całkowicie zamknięty? Wybieram się do Katowic pociągiem 08.11. i chciałabym wysiąść na dworcu głównym.
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

Bognik, będzie czynny. Schodząc z peronu po schodach do holu, nie skręcasz w lewo do budynku głównego, tylko w prawo i wychodzisz z tyłu dworca od strony ul. Andrzeja.

Domyślnie

Wielkie dzięki! Uspokoiłeś mnie
    Kobieta z Sonnarem też może

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów