Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Przepraszam za zwłokę w odpowiedzi, rzadko tu zaglądam. Cały wolny czas spędzam w "terenie" . Dzisiaj np. polowałem już na żurawie .
    Dziękuję wszystkim za dobre słowo. W tym roku chcemy powtórzyć wyjazd.
    Co do pytania ecili, to nocleg w Nairobi w schronisku turystycznym kosztuje około 15 dol. Wybierasz się tam sama? Dobrze byłoby chyba nawiązać z kimś kontakt przed wyjazdem i wcześniej sobie coś zarezerwować, żeby jednak nie zostać bez noclegu.

Oszczędny w słowach Awatar ecila
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój

Domyślnie

15 dol ?? na 3 tygodnie to trochę dużo ale co zrobić ....Oczywiście nie wybieram się sama aż tak odważna nie jestem W tym roku nie uda mi się przygotować ale może w 2012 też jedziecie ?? A oprócz schronisk turystycznych nie ma innych noclegów ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ecila Zobacz posta
    15 dol ?? na 3 tygodnie to trochę dużo ale co zrobić
    Ja wiem - czy to dużo? Cena raczej średnia. W Szkocji za nocleg zapłacisz 15 - ale funtów

ale może w 2012 też jedziecie ??
    Na razie truno powiedzieć. Chcielibyśmy nawiązać jaką długofalową współpracę-wymianę. Oni też chcieliby zwiedzić Europę, więc może na zasadzie wymiany gościlibyśmy siebie nawzajem. Zobaczymy jak to wyjdzie.

A oprócz schronisk turystycznych nie ma innych noclegów ??
    Jak masz kogoś na miejscu, kto Ci może wynająć mieszkanie - to wyszłoby zdecydowanie taniej.

Oszczędny w słowach Awatar ecila
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój

Domyślnie

No tak w Szkocji za tyle funtów może i znajdziesz ale to jednak nie Szkocja Wiesz ja juz tak globalnie przeliczyłam razy 21 dni może faktycznie pojechac rozejrzeć się a potem pomysleć o jakimś innym rozwiązaniu mieszkalnym.
    Wymiana mówisz ?? a to ciekawe ?? Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy to chętnie pomogę
    Dzięki za wszelkie informacje.

Domyślnie

generalnie afryka jest bardzo droga, porownujac np z indiami czy innymi krajami azjatyckimi
    hotele drozsze a standard o wiele nizszy
    Road to Manila

Domyślnie

Dawno mnie tu nie było, ale druga wyprawa do Kenii (w 2011) się odbyła. Tu jest dziennik podróży z tej wyprawy: http://kenya.3n.com.pl
    A w tym roku zapraszam na http://indie.3n.com.pl - ruszamy dokładnie za trzy tygodnie.

Stefan

Domyślnie

Najdroższy w tym wszystkim pewnie przelot, bo 15 $ / dzień za noclegi to znowu nie jest cena zaporowa za to co otrzymujemy...
    Nikon i podróże ...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów