Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: no title 3

Domyślnie no title 3

Klasyka gatunku, serdecznie zapraszam

I

II

.

Domyślnie

Wykonanie mistrzowskie, a czy się komuś spodoba - jak zawsze rzecz gustu.

Ja nie kocham tego typu obrazków, ale w pełni doceniam i podziwiam kunszt warsztatu.

Miłośnicy tego nurtu mają od kogo się uczyć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Wykonanie mistrzowskie, a czy się komuś spodoba - jak zawsze rzecz gustu.

Ja nie kocham tego typu obrazków, ale w pełni doceniam i podziwiam kunszt warsztatu.

Miłośnicy tego nurtu mają od kogo się uczyć.
    Tym bardziej dzięki za komentarz... bo jak widać na 60 osób/kliknięć tylko jedna osoba miała coś do powiedzenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martinez Zobacz posta
    Tym bardziej dzięki za komentarz... bo jak widać na 60 osób/kliknięć tylko jedna osoba miała coś do powiedzenia
    Cos mi sie widzi ze to staje sie powoli norma. Sa watki z 3ema stronami komciow o niczym a sa watki z zaledwie kilkoma wymuszonymi wpisami. Az sie odechciewa fotki wstawiac. Szczegolnie kiedy samemu sie wie czy zdjecie jest dobre czy nie. Ty juz wiesz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Cos mi sie widzi ze to staje sie powoli norma. Sa watki z 3ema stronami komciow o niczym a sa watki z zaledwie kilkoma wymuszonymi wpisami. Az sie odechciewa fotki wstawiac. Szczegolnie kiedy samemu sie wie czy zdjecie jest dobre czy nie. Ty juz wiesz
    O tym właśnie piszę Rafałku, a ludzie się później dziwią że co lepsi użytkownicy przestają umieszczać albo ograniczają ilość umieszczanych zdjęć /przykłady sobie daruję / albo co gorsza wypisują się z tego forum
    Od dłuższego czasu mam wrażenie jakby tutaj występowała silna zwarta grupa ludzi, tzw. towarzystwo wzajemnej adoracji...

Domyślnie

Nr. 1 jest świetne. Piekny kadr, niebo zgrało, no i pięknie obrobione.
    Nr.2 klasyk w ładnym wykonaniu.

p.s niestety 100 razy więcej komentarzy dostaje np. U-boot i są to same wrzuty, wysmiewanie sie z niego, itp.
    Szkoda, że na forum fotograficznym takie rzeczy są w normie.

Domyślnie

Super B&W i technika...Za "nurtem " nie przepadam,ale trzeba być ślepym aby nie dostrzec dobrego warsztatu..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Poprzednie kompozycje bardziej przypadły mi do gustu, ale technicznie OK
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

nr 1 wyśmienita praca, dwójeczka tez fajna, ale nr 1 to nr 1

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów