Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Maglownica

Domyślnie Maglownica

Witam
    Po 100- parunastu tysiącach w mojej vectrze rozciekła się maglownica, nowa to koszt około 4 tyś
    W necie znalazłem dwie firmy zajmujące się ich regeneracją (tutaj koszt to już tylko około 500zł ).
    Pierwsza znajduje się w łodzi to Dynamica a druga to Berto z Kielc , i teraz moje pytanie- korzystał ktoś już może z usług tych firm albo może ktoś zna firmę w pobliżu Katowic oferującą tego typu naprawę ?
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Domyślnie

A jaki koszt uzywki jest?
    lepiej chyba reanimować starą, wiesz co masz.

Domyślnie

Na Alle.. używane około 700-800 zł bez gwarancji że będzie dobra .
    Przy regeneracji w tych firmach dają rok lub 2 lata gwarancji i dostajesz swoją z powrotem .
    A u mnie tylko wycieki bez luzów .
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Domyślnie

regeneruj!!! ja regenerowalem juz w kilku autach i zawsze efekt byl bardzo dobry!
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

To mogly tylko gumy poleciec. Regeneruj.

Domyślnie

Naprawiaj w Łodzi. Słyszałem dużo dobrych opinii o tym zakładzie.

Domyślnie

Dokładnie też miałem okazję w kilku autach regenerować i działało to przyzwoicie, szkoda kasy na nowe.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Witaj, polecam Dynamica korzystałem z ich usług, regenerują maglownice w najlepszej cenie. Zjeździłem pół Łodzi i wybrałem Dynamica. Używek nie kupuj, bo takich rzeczy się na szrotach nie kupuje, założysz i nie wiesz ile pojeździsz

Domyślnie

ja regenerawałem (tyle że w Warszawie), wszystko ok działa
    Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Dzięki bardzo za wypowiedzi.
    Też bardziej przekonuje mnie zakład w Łodzi (mimo że drożej i dalej).
    Jutro będę dzwonił i najpewniej się umówię.
    Jeszcze raz dzięki za opinie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów