Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Pamela

Domyślnie

7 komentarzy a ja po ich przeczytaniu nie wiem nadal jakie bledy popelnilem jako fotografujacy

fotouśmieszek-co ci nie lezy w kadrowaniu?

Domyślnie

wg mnie - przepalone
    a dziewczyna ładna
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

wg mnie- nie sa przepalone
    fakt, ladna

Domyślnie

a patrzyłeś na twarz?
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Nie, obrabialem ale nie zwrocilem uwagi...
    Czy uwazasz, ze tak marginalne przepaly sa podstawa do skomentowania calosci jako - "przepalone" i nic poza tym?

Poza tym, lubie maly przepal

Domyślnie

Nie poddaję się i zamieszczam kolejne

5.

6.

7.

Domyślnie

7 rewelacyjna mina modelki, naturalny lekki usmiech

Domyślnie

Podobna trochę do Bachledy-Curuś
    A Porsche podobne trochę do Syreny.
    serio, serio ???
    Jak się nie uśmiecha, to podobna do pani Bachledy-Curuś, jak się uśmiecha, to niepodobna. Tak jak z Syreną - jak się nie uśmiecha, to podobna do Porsche

A co do zdjęć, to:
    1. Dłoń modelki wychodzi znikąd,
    2. Dłoń zlewa się ze ścianą, może lepiej byłoby, aby modelka "złapała" tą obłą część ściany,
    3. MZ całość za jasno,
    4. podoba mi się, choć wydaje mi się, że brakuje trochę ostrości na oczach (może mi się tylko wydaje),
    5. podoba mi się, jedynie głębia ostrości mogłaby być dla mnie mniejsza,
    6. podoba mi się, ale modelka jest prosto, a schody za nią krzywo, trochę to razi, poza tym lewa stopa postawiona trochę dalej od osi niż prawa burzy symetrię zdjęcia,
    7. ciekawe, ale PG róg zdjęcia za bardzo bije pustką jak dla mnie - może trochę inaczej skadrować?

Na prawie wszystkich zdjęciach na głowie modelki bałagan, odstające kosmyki włosów. Może się czepiam, ale zadbałbym i o to.

Co do przepałów, lub ich braku - skoro na EIZO ich nie ma, to może i ich nie ma. Ujmę to więc w inny sposób. Każdy ma jakieś tam swoje preferencje i inną wrażliwość estetyczną. Moja mówi mi, że na tych zdjęciach z lub bez przepałów istnieje zbyt duży kontrast
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    6. podoba mi się, ale modelka jest prosto, a schody za nią krzywo, trochę to razi, poza tym lewa stopa postawiona trochę dalej od osi niż prawa burzy symetrię zdjęcia,
    Mi wlasnie dlatego to zdjecie sie podoba. Uwazam, ze w zachowaniem poziomow i symetrii by bylo nudno w ciul a tak jak jest mi sie bardzo widzi

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów