Szukaj
peace & love
Niestety, pozycja nienaturalna, lewa noga modelki
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
imac-barnaba ma poniekąd rację... modelka miała taką manierę... nie pytałem... może nawet problem z tą stopą(wiem wiem... nie ma to jak zrzucić winę na modelkę
)
peace & love
Ładnie ale fakt, że ta noga/stopa nieco psuje efekt. Wygląda jakby sie zataczała po postrzale przez snajpera i miała przewrócić na soją lewą stronę![]()
klimatyczna fota![]()
Canon 400d plus kilka szkiełek i coś do błyskania - to już przeszłość
D7000|D7200|Sigma 17-50|N35 1,8|N18-105 VR|N70-300 VR|SB-800
moje pstryki
uu.. zła Laura.. :P Zdjęcie leci w prawo, co potęguje wrażenie przewracającej się modelki. Układ stóp - lekka wtopa. Przeoczyłeś. Modelka, wydaje się pozować na lekko zbuntowaną, która nikomu nie schodzi z drogi - spokojnie widziałbym ją w centrum kadru.Szkoda, że nie widać spadających kropel deszczu. Wymagam za wiele. :P
Do kompletu brakuje mi tu półpostaci lub zbliżenia na samą twarz. Masz cos?![]()
max_m więc tak:
- owszem, leci... mogłem poprawić, chociaż staram się zostawiać kadr tak jak wyszedł.. ale OK, przyjęte
- stopa tak jak pisałem, widziałem, ale jej mina w tym ujęciu była najlepsza, a co najważniejsze ten pan z parasolem był mi tam potrzebny, żeby "pokazać" deszcz... mniej dosłownie aniżeli przez pokazanie kropli
- i dlatego właśnie tego akurat zdjęcia nie chciałem inaczej wykadrowywać.
Mam jeszcze parę innych zdjęć z tej sesji, ale każde jest w innej obróbce. Prezentacja jeszcze dwóch poniżej:
wydają mi się mniej ciekawe,
aaale... może mam wypaczony gust![]()
peace & love
Skontaktuj się z nami