Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Lcd led

Domyślnie Lcd led

Wiem, że kiedyś było ale czasu trochę upłynęło i nieco nowych rzeczy się pojawiło.
    Przyszedł czas na zmianę mojej starej 21" bańki na coś nowszego.
    Na wstępnie zaznaczam, że plazmę już sobie wytypowałem i chciałbym żeby ten wątek dotyczył wyłącznie LCD.
    Budżet jakim dysponuje to max 5,5 tys i raczej wolałbym wydać mniej. I żadnego 3d
    Generalnie zastanawiam się nad:
    a. Sharp LC-40LE814E Quattron
    b. Samsung UE40B8000
    c. Samsung UE46B7000
    Nie bardzo orientuję się o co biega w tych seriach samsungowych. Czy im wyższa tym lepsza?
    Myślałem też nad sony, ale jakoś nie mam przekonania..
    Byłbym wdzięczny na wszelkie sugestie i rady co wybrać.
    nic...

Domyślnie

Na twoim miejscu wybrał bym bramkę nr 3, czyli 46 calowego Samsunga. Im wyższa cyfra u Samsunga, tym wyższy model. Seria 7 to już bardzo zaawansowane modele, wiadomo 8 jest wyżej, ale te dodatkowe 6 cali przekątnej ma dużo większe znacznie niż dodatkowe niuanse modelu stojącego wyżej, ale mniejszego. W tej siódemce nawet dwa piloty dostaniesz, a sam tv ma jeśli dobrze pamiętam 2 giga ramu plus to co pod usb. Jakości obrazu nie musisz się obawiać, urywa łeb. Musisz tylko pamiętać, że jest to bardzo zaawansowany model i możliwościami ustawień obrazu może nieco na początku przytłoczyć, warto jednak z tym się dokładnie zapoznać bo efekt końcowy ustawień użytkownika naprawdę potrafi zachwycić.

Do dźwięku zero zastrzeżeń. Tu także jest mnóstwo możliwości.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Bierz 7 samsunga. Będzie Pan zadowolony - jak mawiali starozytni górale

Uprawnienia umieszczania postów