Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pierwsza pano

Domyślnie Pierwsza pano

Ciąg dalszy kadrów ze Szwecji czyli kontynuacja TEGO wątku.

Panoramka z 10 poziomych kadrów. Robione, zdaje się wbrew wszelkim zasadom robienia panoram - z ręki, na A a nie na manualu i na dodatek WB na auto.

Tutaj większy rozmiar ----->>>> http://img259.imageshack.us/img259/9858/55880871.jpg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Panoramka z 10 poziomych kadrów. Robione, zdaje się wbrew wszelkim zasadom robienia panoram - z ręki, na A a nie na manualu i na dodatek WB na auto.
    Dokladnie tak zrobilem 90% moich panoram, uzywam statywu tylko wtedy kiedy jest ciemno a manuala tylko z filtrami

Lekko plywa horyzont ale kolory mi sie podobaja, jednak ja bym zrobil z tego dwie panoramy, lewa strone z tym mostem i prawa z tymi schodzacymi sie gorami

Domyślnie

Z horyzontem mam pewien problem przy panoramach. Popelnilem jeszcze 2 w trakcie wakacji i kazda po zlozeniu leci jak cholera. Jako pojedyncze kadry wydaja sie byc w porzadku. Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem O cieciu na 2 tez myslalem ale nie ginie wrazenie przestrzennosci. Pozostale 2 tez sa raczej spore. Ponioslo mnie po prostu hehe. Dzieki za wizyte i komcia

Domyślnie

Toscie sie rozpisali..... Rozumiem, nie chwycilo. Kiedys bedzie lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Robione, zdaje się wbrew wszelkim zasadom robienia panoram - z ręki, na A a nie na manualu i na dodatek WB na auto.
    Teraz są takie programy do składania panoram, że nawet z kadrów robionych na różnych ogniskowych i nawet w różnych miejscach może powstać panorama. Kto nie wierzy niech pobawi się choćby PanoramaMakerem. A parametry i ustawienia aparatu "tylko do panoram" to tylko udziwnianie tego tematu
    Mi się powyższe cudo podoba i tyle.

Domyślnie

Dzieki Slawku. Ja , jak na razie skladanie ograniczam do funkcji Merge z CS5 i jak widac spisuje sie ten automat calkiem przyzwoicie. Byc moze przy innym sofcie byloby mniej ciecia i mniej domalowywania ale na razie nie mam czasu zeby sie bawic.

Domyślnie

Ja tam nie jestem specjalnie fanem tego typu zdjęć, ale ta panoramka mi się podoba

Domyślnie

Ciekawy jamnik
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Uprawnienia umieszczania postów