Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Zgadza się przekolorowałam... eh... Z góry nie robiłam bo mi się tam lęk wysokości i przestrzeni odezwał Vuki widział jak mnie na szczycie sparaliżowało Eh... Ale go pokonam. Co do wspinania obok to się nie wspinam z dwóch powodów: primo: nie umiem
    secundo: nie mam kondycji, i mam za słabe ręce (jak masz jakieś ćwiczonka oprócz tego z drążkiem na twojej stronie to dawaj bo wszystko się przyda )
    no i jeszcze jest trzeci powód: kasy nie mam na kurs...

[ Dodano: Czw 05 Maj, 2005 ]
    A tu na specjalne życzenie turbo Elmihu zjeżdżający w dół:
    01 http://img11.imagevenue.com/img.php?...ge=368_el3.jpg
    02 http://img20.imagevenue.com/img.php?...ge=b7f_el2.jpg
    numeracja linków skaszankowana ze względu na odwrotną kolejnośc klatek skanowanych On naprawdę zjeżdżał w dół
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Imago
    Zgadza się przekolorowałam... eh... Z góry nie robiłam bo mi się tam lęk wysokości i przestrzeni odezwał Vuki widział jak mnie na szczycie sparaliżowało Eh... Ale go pokonam. Co do wspinania obok to się nie wspinam z dwóch powodów: primo: nie umiem
    łatwe drogi pokonuje się tak jak wychodzi po drabinie

secundo: nie mam kondycji, i mam za słabe ręce (jak masz jakieś ćwiczonka oprócz tego z drążkiem na twojej stronie to dawaj bo wszystko się przyda )
    hmm w sumie najlepszym ćwiczeniem jest samo wspinanie (niekoniecznie w skałach ale np na sztucznej ściance - są specjalne tzw bulderowe na których nie trzeba nic po za butami, żadnych lin uprzęży itp.) ale jest sporo możliwości treningowych. Na początek to drążek (można ułatwić stając noga na krześle itp.) No i wszelkie takie kółeczka czy inne przyrządy do ściskania w łapkach. Ja byłem w stanie się podciągnąć kilka razy dopiero po kursie Siła nie jest najważniejsza. Najważniejsza jest FRAJDA I DOBRA ZABAWA

no i jeszcze jest trzeci powód: kasy nie mam na kurs...
    To trzeba postawić piwko dla Elmih'a, ładnie poprosić lub umówić się w skałach już po maturach (wredna reforma) i można popróbować

EDIT:

No a w Jeleniej Górze to ścianka jest niezła wszystkie informacje znajdziesz tutaj. Zapewne wystarczy podejść i pogadać. Nie wierze że nikt nic nie podpowie i nie pomoże

Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Nie tyle po maturze co raczej po sesjach i egzaminie wstępnym No dobra Elmihu co pijasz?
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Nie tyle po maturze co raczej po sesjach i egzaminie wstępnym
    Chodziło mi o moją maturę
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Pijam, nie ważne co, ważne ile
    A w skały zapraszam serdecznie
    W tą niedziele prowadze kurs w Sokolikach - jak masz czas to wpadaj - zawsze to kilka fotek więcej pstrykniesz a jak sie kursanci zmachają to i powspinac sie na coś łatwego zdołasz
    http://plfoto.com/35575/autor.html --- moje folio na plfoto

Domyślnie

Dzięki za propozycję Niestety w niedzielę siedzę w szkole wredny system zaoczny Teraz to aż do początku czerwca nie mam czasu W dodatku nie mam zdjęć na dyplom Eh... chyba zacznę pisać podanie o przełożenie obrony... Jak ktoś ma jakiś maleńki pomysł na łatwy temacik...

[ Dodano: Pią 06 Maj, 2005 ]
    Cytat Zamieszczone przez turbo
    Chodziło mi o moją maturę
    Egoista
    Pojawiam się i znikam...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów