Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie

Jacku, tak jak nr 2 jest calkiem dobry tak jeden jest niefortunnie skadrowany, ciecie tych lodek nie dodaje uroku....a warunki miales bombowe!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jacku, tak jak nr 2 jest calkiem dobry tak jeden jest niefortunnie skadrowany, ciecie tych lodek nie dodaje uroku....a warunki miales bombowe!
    Grzegorz pokażę to później jeszcze inaczej jest parę kadrów z tego miejsca, a kadrowanie takie aby pomost się nie łapał.

Domyślnie

2-ka tak, ale 1-ka... troszke nie dobrze, ze uciales co nie co... ale cierpliwie poczekam na kolejne odslony
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Jedynka kadrowo niestety leży i kwiczy . Łódka zbyt nachalnie wciska się do rogu kadru i do tego z amputowanym masztem . A szkoda wielka, bo za rufą scenerie iście bajkową miała. Czekamy na inna odsłonę tego motywu .
    Dwójka klimacik ma super. Cisza, spokój, niby sielanka, ale znowu przyczepie się do kadru. Zestaw dodatkowy z lewej strony kadru jakoś burzy mi tą sielankę. Wiem, że chciałeś pokazać całe drzewa i ich odbicie w wodzie, ale czasami warto coś tam przyciąć. Może cięcie w kwadrat po konarze coś tam pomoże, może nie . Zawsze stempelek pozostaje .

Domyślnie

2 całkiem przyjemna
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

robisz bardzo duże postępy, teraz uzyskujesz fajne kolorki, staraj się lepiej kadrować - ja dla siebie wybieram dwójkę

Uprawnienia umieszczania postów