Darek, ale sceneria !!!
Faktycznie Anie można było odsunąć od ściany.
Z kolorem skóry nie widzę problemu.
Kiedyś musimy się zgadać, bym też poćwiczył z Wami "strobing".
Szukaj
Darek, ale sceneria !!!
Faktycznie Anie można było odsunąć od ściany.
Z kolorem skóry nie widzę problemu.
Kiedyś musimy się zgadać, bym też poćwiczył z Wami "strobing".
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
Dla mnie tylko 1 (szkoda, że tak centralnie) i 5 (w końcu modelka zrobiła jakąś inną minę). Reszta mnie nie zatrzymała. Ładna konwersja do BW.
Pozdrawiam
Michał
Kolory moim zdaniem są spoko
Lampy przy takiej okazji lepiej na manual i więcej zastanego wtedy wyjdzie klimat miejsca
a mi kolory właśnie nie za bardzomasz rację, skóra troszkę jakby karotką nasmarowana. Ale bardziej mi przeszkadza "sztuczność skóry - brak faktury. Chyba pojechałeś po niej (znaczy się skórze nie Ani
) jakimś ustrojstwem wygładzającym? na tak małych fotach dokładnie nie widać - ale coś mi z tą skórą przeszkadza
a co do kadrów - mi nie pasuje jedna rzecz: konwencja miejsca (stara rudera a fajnym klimatem), wygląd modelki (strój jak najbardziej pasujący do miejsca) z jej zachowaniem i ujęciami - bardzo łagodnymi. Ktoś napisał, że trzeba więcej "pazura" i to pewnie zmieniłoby odbiór zdjęć. Gdyby Ania nie wiem - podskakiwała, kopała coś w powietrzu czy jakieś innego "agresywne" wygibasy.
Ale jak wiesz, najłatwiej się mądrzyć zza klawiatury, siedząc w domu i nic nie robiąc
powodzenia z Anią
tomisiek
https://www.facebook.com/lookandphoto trochę bloga
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
jak dla mnie tylko 4, bo modelka ładnie pokazana, ale jeśli chodzi o świecenie to nieźle, choć faktycznie miejsce takie sobie do doświetlania, wszystko za jasne i zbyt oczywiste, brakuje gry światła,
b&w kosz - bardzo kiepska konwersja!! wyzierające czarne dziury z ubrania na 6, 7 i 8 są nie do przyjęcia
modelka piękna![]()
U born unique don't die as a copy...
Skontaktuj się z nami