Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Ania

Domyślnie

Darek, ale sceneria !!!
    Faktycznie Anie można było odsunąć od ściany.
    Z kolorem skóry nie widzę problemu.

Kiedyś musimy się zgadać, bym też poćwiczył z Wami "strobing".
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Dla mnie tylko 1 (szkoda, że tak centralnie) i 5 (w końcu modelka zrobiła jakąś inną minę). Reszta mnie nie zatrzymała. Ładna konwersja do BW.
    Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

Kolory moim zdaniem są spoko

Lampy przy takiej okazji lepiej na manual i więcej zastanego wtedy wyjdzie klimat miejsca

Domyślnie

a mi kolory właśnie nie za bardzo masz rację, skóra troszkę jakby karotką nasmarowana. Ale bardziej mi przeszkadza "sztuczność skóry - brak faktury. Chyba pojechałeś po niej (znaczy się skórze nie Ani ) jakimś ustrojstwem wygładzającym? na tak małych fotach dokładnie nie widać - ale coś mi z tą skórą przeszkadza

a co do kadrów - mi nie pasuje jedna rzecz: konwencja miejsca (stara rudera a fajnym klimatem), wygląd modelki (strój jak najbardziej pasujący do miejsca) z jej zachowaniem i ujęciami - bardzo łagodnymi. Ktoś napisał, że trzeba więcej "pazura" i to pewnie zmieniłoby odbiór zdjęć. Gdyby Ania nie wiem - podskakiwała, kopała coś w powietrzu czy jakieś innego "agresywne" wygibasy.

Ale jak wiesz, najłatwiej się mądrzyć zza klawiatury, siedząc w domu i nic nie robiąc

powodzenia z Anią
    tomisiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomisiek Zobacz posta
    powodzenia z Anią
    a dziękuję, dziękuję

Chyba trzeba będzie z koleżanką Anią przedyskutować temat jeszcze
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

jak dla mnie tylko 4, bo modelka ładnie pokazana, ale jeśli chodzi o świecenie to nieźle, choć faktycznie miejsce takie sobie do doświetlania, wszystko za jasne i zbyt oczywiste, brakuje gry światła,
    b&w kosz - bardzo kiepska konwersja!! wyzierające czarne dziury z ubrania na 6, 7 i 8 są nie do przyjęcia
    modelka piękna
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

1 i Bonus - na nich najfajniej wyszła Ania
    Pojawiam się i znikam...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów