Szukaj
Mam nieodparte wrażenie, że wszystko leci w prawo
Ostatnio edytowane przez NBA ; 13-10-2010 o 20:46
Już się poprawiłem...![]()
Dzięki chłopaki za wizytę i czujność, deczko wyprostowałem, ale mimo tego wszystkich pionów nie potrafię utrzymać(zwłaszcza ten budynek po lewej jest problematyczny).
Oooops nie zdążyłem przeedytować oryginalnego posta więc wrzucam tutaj:
Pustka na ulicy to zasługa statywu, trzech ujęć i dziesięciu minut czekania na odjazd samochodu dostawczego.
Całkiem zgrabnie wyszedł kontrast ciemniejszego i ostrego pierwszego planu z zamglonym tłem. Kadr też daje radę choć może dałbym trochę więcej budynku z prawej.
Może nie tyle leci co sprawia wrażenie jakby leciało, a to za sprawą łuku drogi. Tak mi sie wydaje. Ładny kadr. Oddałeś klimat spokoju i pustki.
To niedziela? U mnie o 8 rano jest sporo ludzi i masę aut![]()
Na niniejszej ul. Wałowej prawie zawsze jest dość tłoczno, tym bardziej gratulacje za pustkę...
ot pstrykam....
Dziękuję za uwagi i wizytę. Co do pustki, to jak już sugerowałem, została osiągnięta "cyfrowo", stałem z aparatem na statywie i czekałem aż z lewej będzie pusto, z prawej odjedzie samochód, itd... ale i tak było niewielu przechodniów, i teoretycznie nie ma tam dozwolonego ruchu samochodowego, więc wystarczyły ostatecznie trzy zdjęcia.
Teraz jak patrzę na to zdjęcie, to też dałbym więcej budynku z prawej...
Skontaktuj się z nami