Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Marta spacerowo

Domyślnie Marta spacerowo

Nieczęsto zdarza mi się popełnić portret ale jak juz się udało to udostępniam pod krytykę (w najgorszym wypadku się czegoś nauczę

1.
    2.
    3.

Zapraszam...

Domyślnie

1 najfajniejsza, na pozostałych za bardzo rzuca się w oczy pasek z napisem Nikon.

Domyślnie

jesli już mam mi sie któreś spodobać, to wybieram nr. 3, z prostej przyczyny..... nie powaliłes lampą po twarzy.
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

gregzorba, nie podobają Ci się 1 i 2 z samego faktu flesha, czy przez sposób jego użycia, że widać np. w oczach i ew. na ustach i rękawiczkach? Pytam, bo chciałbym wyciągnąć dla siebie także wnioski z tych fotografii.
    D200 i kilka szkieł

Domyślnie

Mnie się nie podobają, bo modelka zasłania twarz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez charin Zobacz posta
    gregzorba, nie podobają Ci się 1 i 2 z samego faktu flesha, czy przez sposób jego użycia, że widać np. w oczach i ew. na ustach i rękawiczkach? Pytam, bo chciałbym wyciągnąć dla siebie także wnioski z tych fotografii.
    to jest dobre pytanie i też chętnie się dowiem w czym rzecz

Mnie się nie podobają, bo modelka zasłania twarz.
    bardzo zasłania? Nie znam się na fotografii portretowej więc również prosiłbym o rozwinięcie tematu

Domyślnie

trochę wali po oczach
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DonArturo Zobacz posta
    trochę wali po oczach
    dzięki za uwagę, nie mam doświadczenia w tego typu zdjęciach więc mogłem coś zpartolić Ale przecież o to chodzi żeby uświadomić sobie coś czego się nie dostrzega
    Dzięki!

Domyślnie

Mniej światła prosto w twarz i jedynka byłby b.fajna.
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

Ja wybieram nr 1 ale inaczej bym ją obrobił gdyż kolorystyka mi nie odpowiada potem nr 2 też bym zmienił lekko kolory. Nr 3 kadrowo mi nie robi, wolał bym aby lewe ramię/ręka nie była obcięta no i kolor.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów