Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14
    3iteam
    Gość

Domyślnie Pierwsza odslona

Domyślnie

Zdjęcie 2 i 3 >> Ładna twarz, w "turbanie" bardzo egzotycznie się robi, jednak jakoś nie pasuje mi ten strój, inaczej bym to zakomponował. Modelka ma potencjał.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    we wszechświecie

Domyślnie

Heh. modelka ładna, ale niestety stylizacja i pozy leżą.
    Światło równiez pozostawia wiele do życzenia, ale na pewno jest ciekawsze niż dobrane ubrania. Przydałaby ci się bez wątpienia stylistka
    Jeśli ma to być glamour to musisz mieć w swojej ekipie kogoś, kto będzie dbał o dobry wyglad modelki.
    Nad resztą czuwasz ty, a ze światlem i kadrami jako tako ci wyszło

3iteam
    Gość

Domyślnie

Niestety nie decydowalem o stylizacji modelki taki zamysl mial kient ale dzieki za komenty. Czlowiek ciagle sie uczy

Domyślnie

wygląda jak Monika Pietrasińska
    D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm

3iteam
    Gość

Domyślnie

Tak, to Monika P.

Domyślnie

pierwsze zdjęcie rewelacyjne no i ta wspaniała sukieneczka ahh

Domyślnie

Jedynka bardzo ładna, ale wymaga ciut dopracowania. Na przykład tak: http://img593.imageshack.us/img593/1...s01dsc2788.jpg - zdjęcie saturacji niebieskiego, by odzyskać czystość czerni sukni oraz kolczyków, korekta ekspozycji, ja bym jeszcze zmniejszył nasycenie pomarańczy by wybielić skórę, ale że nie wiem jaką karnację ma w rzeczywistości modelka, to zostawiłem prawie bez zmian. Mała winietka do klimatu i jest coś, co akurat mnie bardziej pasuje. Aha, no i ciut wyostrzenie wzmocniłem oraz kadr delikatnie zacieśniłem (ze względu na słabsze cięcie ud). Detale, ale warte zachodu moim zdaniem.
    Oczywiście puryści przyczepili by się jeszcze do jakichś tam fałdek i paru innych rzeczy, ale dopóki zdjęcie nie idzie na reklamę za grube pieniądze, to można przymknąć oko.
    Zdjęcia numer dwa i trzy to stylizacyjnie... dla mnie... niezbyt udane. Ale ja akurat się mało znam, więc to sprawa gustu. Pozy też nie najwyższych lotów. Jest jednak wystarczająco dobrze do wielu celów. Fotograficznie na niezłym poziomie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jedynka bardzo ładna, ale wymaga ciut dopracowania. Na przykład tak: http://img593.imageshack.us/img593/1...s01dsc2788.jpg - zdjęcie saturacji niebieskiego, by odzyskać czystość czerni sukni oraz kolczyków, korekta ekspozycji, ja bym jeszcze zmniejszył nasycenie pomarańczy by wybielić skórę...
    Muszę zmienić monitor albo okulary ....
    Jak / na co mam patrzeć żeby zobaczyć tą saturację niebieskiego?
    Sorry za OT.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów